To "Black Summer" του Netflix είναι η σειρά τρόμου που ίσως προσπέρασες

Published: 22 May 2021, 21:16
Συντάκτης:

Η πρώτη σεζόν του «Black Summer» στο Netflix ήταν μια μεγάλη έκπληξη και ευτυχώς που όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο δεύτερος κύκλος είναι έτοιμος, έχει πειστικότατο τρέιλερ και θα τον δούμε (και θα τον γράψουμε, να είστε σίγουροι γι’αυτό) στις 17 Ιουνίου.

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Το νέο κεφάλαιο θα αποτελείται από οκτώ νέα επεισόδια, με την Τζέιμι Κίνγκ ξανά πρωταγωνίστρια, η οποία αφού έχει επανενωθεί με την κόρη της, προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα post apocalyptic κόσμο όπου τα ζόμπι πλέον περισσότερα από ποτέ και ανεξέλεγκτα, σε έναν χειμώνα που φέρνει επιπρόσθετες δυσκολίες, με τον εχθρό να απειλεί από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Την σειρά τρέχει ο δημιουργός του απολαυστικού «Z Nation», Καρλ Σάφερ, ο οποίος εδώ επιχειρεί ένα πιο «σοβαρό» spin-off, με πιο έντονο ρεαλισμό και καταστάσεις που σε εμπλέκουν, χωρις να σε κουράζουν. Μια μικρή ευχάριστη έκπληξη που ελπίζουμε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.


 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos