Best 2020: Οι Top-10 σειρές του Vanity Fair

Published: 2 Dec 2020, 13:20
Συντάκτης:

H παραδοξότητα του 2020 με την επέλαση της πανδημίας και τις επιπτώσεις που επέφερε παντού, οδήγησε και σε αρκετές πρωτοφανείς καταστάσεις στα κινηματογραφικά δεδομένα, με τις κλειστές αίθουσες και την έξαρση του ενδιαφέροντος για τις streaming πλατφόρμες και τα online events ως την μοναδική διέξοδο για σινεμά.

<a href="/en/nea/ta-critics-choice-awards-2021-edeixan-nomadland/64150">Τα Critics Choice Awards 2021 έδειξαν Nomadland</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤα Critics Choice Awards 2021 έδειξαν Nomadland

Και έχει ενδιαφέρον να παρακολουθείς διάφορες λίστες μέσων όχι ακριβώς εξειδικευμένων με τον κινηματογράφο να προσπαθούν να διαφοροποιηθούν από το μέινστριμ αναφορικά με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, επιλέγοντας αμφισβητούμενες επιλογές.

Ένα από αυτά είναι και το περιοδικό Vanity Fair.

Οι επιλογές του πάντως κρύβουν αρκετές εκπλήξεις, όπως την παρουσία του The Nest του Σον Ντέρκιν με τον Τζουντ Λο (που πρόλαβε και προβλήθηκε στις ελληνικές αίθουσες), το «Let them all talk» του Στίβεν Σόντερμπεργκ με την Μέριλ που δεν έχει προβληθεί πουθενά προς το παρόν, αλλά και το Freaky του Κρίστοφερ Λάντον με τον Βινς Βον, για το οποίο έχουμε πολύ καλό προαίσθημα. Το Top-10 του Empire:

10. Shithouse του Κουπερ Ράιφ

9. Let Them All Talk του Στίβεν Σόντερμπεργκ

8. Freaky του Κρίστοφερ Λάντον

7. Bacurau των Κλέμπερ Μεντόντσα Φίλο και Τζουλιάνο Ντορνέλες

6. Never Rarely Sometimes Always της Ελάιζα Χίτμαν

5. Nomadland της Κλόι Ζάο

4. Bad Education του Κόρι Φίνλεϊ

3. Collective του Αλεξάντερ Νανάου

2. Minari του Λι Αϊζακ Τσανγκ

1. The Nest του Σον Ντέρκιν

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos