To "Army of the dead" στην 10άδα των πιο δημοφιλών ταινιών του Netflix

Published: 29 May 2021, 13:23
Συντάκτης:

Μπορεί το zombie “epic” του Ζακ Σνάιντερ να μην ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που πειρμέναμε και τελικά να μας απογοήτευσε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δημοφιλία του υπήρξε μικρή στους δέκτες του Netflix.

<a href="/en/home-cinema-streaming/rebel-moon-part-two-scargiver/69816">Rebel Moon - Part Two: The Scargiver</a>ΣΧΕΤΙΚΑRebel Moon - Part Two: The Scargiver

Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα.

Το «Army of the dead» κατάφερε να μπει στην δεκάδα με τις ταινίες που πραγματοποίησαν τα κορυφαία ανοίγματα στην ιστορία του Netflix σε αριθμό νοικοκυριών την πρώτη εβδομάδα προβολής τους.

72 εκατομμύρια οθόνες συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν την ταινία του Σνάιντερ λοιπόν, επίδοση που τοποθετεί το φιλμ στο Νο 10 της σχετικής κατάταξης που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου.

Όσον αφορά την αντίστοιχη λίστα με τις πιο δημοφιλείς ταινίες τον πρώτο μήνα προβολής τους, αφενός θα χρειαστεί να πειρμένουμε, αφετέρου οι πιθανότητες του «Army of the dead» να αναρριχηθεί και εκεί ψηλά, είναι μικρές μιάς και οι κριτικές αλλά και το word of mouth δεν προβλέπονται ακριβώς κολακευτικά…

Αυτό που είναι κάτι περισσότερο από πιθανό, είναι το sequel.

H άποψη του MOVE IT για την ταινία

Το Τop-10 αναλυτικά σε εκατομμύρια νοικοκυριών:

1. “Extraction” – 99

2. “Bird Box” – 89

3. “Spenser Confidential” – 85

4. “6 Underground” – 83

5. “Murder Mystery” – 83

6. “The Old Guard” – 78

7. “Enola Holmes” – 76

8. “Project Power” – 75

9. “The Midnight Sky” – 72

10. “Army of the Dead” – 72

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos