Αναμονή τέλος. Έρχεται ο "Ιρλανδός"!

Published: 12 Nov 2019, 20:33
Συντάκτης:

Eπιτέλους. Το Irishman εκεί που του αξίζει: στην κινηματογραφική οθόνη και μάλιστα νωρίτερα από το αναμενόμενο, οπότε η αναμονή πλέον θα διαρκέσει μόνο μερικά 24ωρα.

<a href="/en/multimedia-video-clip/36-lepta-ntokimanter-gia-ta-gyrismata-toy-irishman/63633">36 λεπτά ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα του "Irishman"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ36 λεπτά ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα του "Irishman"

Το γκανγκστερικό έπος του Μάρτιν Σκορσέζε, με τον Αλ Πατσίνο, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Τζο Πέσι να παίζουν τα ρέστα τους, έρχεται με ειδικές προβολές την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου σε επιλεγμένες αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ενώ η διανομή της ταινίας από την Odeon έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 21/11, τη στιγμή που στο Netflix θα στριμάρει από τις 27 Νοεμβρίου. 

Αντίστροφα μετράμε τις ώρες και εμείς, καθώς η δημοσιογραφική προβολη (για εμάς τους απλούς, κοινούς, θνητούς δημοσιογράφους και όχι κάποιους επιλεγμένους που την είδαν χθες το βράδυ σε "επίσημη" προβολή που διοργάνωσε ελληνικό φεστιβάλ) είναι την Πέμπτη το πρωϊ, οπότε... καταλαβαίνετε! 

Λίγο πριν βάλει πλώρη για τα επερχόμενα Όσκαρ και για τις λίστες με τα κορυφαία φιλμ του 2019, η πιο προσδοκώμενη ταινία της χρονιάς είναι εδώ και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που πρέπει ο καθένας να ζήσει στην κινηματογραφική αίθουσα. Βιαστείτε μόνο διότι τα sold out έρχονται!

Περισσότερα για τον Ιρλανδό εδώ.

Aυτό είναι το τελικό τρέιλερ και είναι φυσικά επικό.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos