Άλλα δύο sequel back to back για το Halloween

Published: 27 Jul 2019, 11:56
Συντάκτης:

Σαράντα χρόνια μετά το “Halloween” του John Carpenter, ο David Gordon Green κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη και έφερε κοντά μας το σίκουελ υπό τον ίδιο τίτλο το 2018, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Jamie Lee Curtis, Judy Greer, και Andi Matichak. Πριν λίγες ημέρες φήμες ήθελαν τον Green να σκηνοθετεί δύο σίκουελ της ταινίας, τα οποία θα έβγαιναν στις αίθουσες την ίδια χρονία, δηλαδή τον Οκτώβριο 2020.  Πλέον έχει επιβεβαιωθεί πως πράγματι, θα ακολουθήσουν το “Halloween” δύο ταινίες με σκηνοθέτη τον Green (“Pineapple Express”), και παραγωγούς τους Malek Akkad (ο οποίος έχρι εργαστεί στα “Halloween” του 1998, 2002, 2007, 2009, και 2018), Jason Blum (παραγωγός στα “Get Out”, “BlacKkKlansman”, “Whiplash” για να αναφέρουμε μερικά) και Bill Block (“District 9”, “Fury”, “Bad Moms”, “Dirty Granpa”). Θα επιστρέψει και ο Danny McBride, ο οποίος στην ταινία του 2018 είχε συγγράψει το σενάριο μαζί με τον Green.

<a href="/en/afieromata/ialloween-eidame-ola-ta-film-toy-thrylikoy-kinimatografikoy-franchise/67161">"Ηalloween" είδαμε όλα τα φιλμ του θρυλικού κινηματογραφικού franchise</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ηalloween" είδαμε όλα τα φιλμ του θρυλικού κινηματογραφικού franchise

Επειδή όμως δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας, οι ταινίες δεν θα βγούν στις αίθουσες τον ίδιο χρόνο, αλλά το “Halloween Kills” θα προβληθεί το 2020 και το “Halloween Ends” το 2021. Ο McBride δήλωσε σε συνέντευξή του πως «από την αρχή σκεφτόμασταν να δημιουργήσουμε σίκουελ της ιστορίας του 2018 και να τα γυρίσουμε back-to-back. Τελικά είπαμε να περιμένουμε να βεβαιωθούμε πως η πρώτη ταινία θα ήταν επιτυχία, πριν προχωρήσουμε στις άλλες δύο ... Έπρεπε να βεβαιωθούμε πως όλοι συμφωνούσαν με το καλλιτέχνικο όραμα που είχαμε για το Halloween, και ευτυχώς, όλοι συμφώνησαν.» Αναφορικά με το “Halloween Kills” και “Halloween Ends”, ο McBride μας προετοίμασε για το τί να περιμένουμε, λέγωντας πως «οι ταινίες είναι απλώς η συνέχεια της ιστορίας του 2018». Πιο συγκεκριμένα το “Halloween Ends”, όπως μαρτυρά και ο τίτλος, θα είναι το τέλος της ιστορίας της Laurie Strode και του Michael Myers: «Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να αφηγούμαστε την ιστορία με το τέρας του Frankenstein, και για αυτό ο Michael Myers είναι ένα κλασικό τέρας. Το saga Laurie Strode/Michel Myers όμως θα έρθει σε ένα τέλος, και η χαρά είναι να το δείς να τελειώνει. Δεν έχει νοήμα να το τραβάς για να βγάζεις παραπάνω λεφτά γιατί τότε γίνεται απλά βαρετό» δήλωσε ο Green.

Το “Halloween” του 2018 είδε την επιστροφή των χαρακτήρων του John Carpenter. Αν και ο ίδιος δεν έκατσε στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τη βοήθεια του γιού του, Cody Carpenter, και του Daniel Davies, δημιούργησαν το soundtrack της ταινιας, το οποίο εντείνει τις ανατριχίλες!

H γνώμη μας για την ταινία του 2018.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos