Ο James Corden μεταμορφώνεται σε Michael Myers

Published: 24 Oct 2018, 15:22

Δικαίως γίνεται χαμός στο box-office της Αμερικής, αφού η νέα ταινία σε σκηνοθεσία David Gordon Green, “Halloween,” κάνει πάταγο. Σαράντα χρόνια μετά του αρχικού “Halloween” του John Carpenter, η Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) επιστρέφει για να αντιμετωπίσει την επικείμενη επιστροφή του Michael! Οι παλιοί φαν σίγουρα είναι ενθουσιασμένοι να παρακολουθήσουν το σίκουελ της ταινίας, ενώ σίγουρα το “Halloween” του 2018 θα αποκτήσει ένα νεότερο fanbase.

<a href="/en/afieromata/ialloween-eidame-ola-ta-film-toy-thrylikoy-kinimatografikoy-franchise/67161">"Ηalloween" είδαμε όλα τα φιλμ του θρυλικού κινηματογραφικού franchise</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ηalloween" είδαμε όλα τα φιλμ του θρυλικού κινηματογραφικού franchise

Ανάμεσα στους φαν φαίνεται να είναι και ο James Corden του The Late Late Show with James Corden, ο οποίος εμφανίζεται στον φακό της καμέρας ως ο φημίσμενος δολοφόνος Michael Myers! Ο τίτλος της τρολιάς του είναι εμπνευσμένος από τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix “Making a Murderer,” μόνο που είναι ελαφρώς αλλαγμένος: “Making a Halloween Murderer: Michael Myers.” Στο βίντεο παρακολουθούμε τις αρχές να ερευνούν τους φόνους των νταντάδων στο Haddonfield και έναν James Corden να εμφανίζεται στο φακό παριστάνοντας τον Michael, ο οποίος φυσικά βρίσκεται στη φυλακή! Το συνεργείο παίρνει συνέντευξη από έναν από τους παλαιότερους φίλους του Michael, τον Jason Voorhees a.k.a. την απειλή του “Friday the 13th.” Ο Jason προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του Michael λέγοντας πως «το μόνο που ‘σκοτώνει’ ο Michael είναι η πίστα, καθώς είναι εξαιρετικός χορευτής.» Το βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω είναι μοναδικό, αφού ο Corden είχε την λαμπρή ιδέα να ‘δώσει’ φωνή στον κατά τα άλλα μουγκό δολοφόνο. Το αποτέλεσμα; Έξι λεπτά απόλυτου γέλιου!

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos