Το καστ του "The Crown" εξηγεί τα πάντα

Published: 16 Nov 2020, 19:55

Η πολυαναμενόμενη 4η σεζόν του The Crown είναι  χωρίς αμφιβολία η κορυφαία μέχρι στιγμής για το ιστορικό-πολιτικό δράμα του Netflix αναφορικά με την βρετανική βασιλική οικογένεια, το οποίο θα ολοκληρωθεί στην 6η σεζόν.

<a href="/en/nea/most-hated-man-internet-dystyhos-epikairo/66857">&quot;The most hated man on the internet&quot;: Δυστυχώς επίκαιρο...</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The most hated man on the internet": Δυστυχώς επίκαιρο...

Bασικός παράγοντας για την μεγάλη επιτυχία του κύκλου που εντάσει πολλά νέα πρόσωπα στο βασικό storyline (και μάλιστα με βασικούς ρόλους) είναι οι ερμηνείες του καστ, οι οποίες είναι όλες εξαιρετικές. 

Στο making of που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στο ΥouTube, Ολίβια Κόλμαν, Τζίλιαν Άντερσον, Τζος Ο'Κόνορ, Έμμα Κορίν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τομπάιας Μένζις, μιλούν για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν τους ρόλους τους, μαζί με τον δημιουργό της σειράς Πίτερ Μόργκαν και τον σκηνοθέτη των περισσότερων επεισοδίων, Μπέντζαμιν Κάρον, αλλά και τους καθηγητές ομιλίας και κινησιολογίας που επιστρατεύτηκαν. 

Η κριτική του MOVE IT για την 4η σεζόν του "The Crown".

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!