Γαλλίδα παρουσιάστρια ξεφτιλίζει τον Τζόνα Χιλ

Published: 13 Sep 2016, 16:25

Όταν έχεις στήσει την καριέρα σου κυρίως πάνω σε κωμωδίες με χοντράδες και προσβλητικά αστεία, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίζεις και τις συνέπειες, όταν τυχαίνει κάτι ανάλογο, να σηκώνεις αντίστοιχες πλάκες, να μην χάνεις το χιούμορ σου, να διατηρείς την ψυχραιμία σου.

Ο Τζόνα Χιλ τα κατάφερε σε γενικές γραμμές, φορώντας μια μάσκα απάθειας που δεν έσπασε ποτέ κατά την διάρκεια γαλλικής τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία βρέθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Μάιλς Τέλερ, για να προωθησουν το "War Dogs" (που στις ελληνικές αίθουσες θα δούμε στις 22 Σεπτεμβρίου) και αντιμετώπισε "αναίμακτα" τα καυστικά αστεία μιας ντόπιας παρουσιάστριας. Για να είμαστε δίκαιοι, αν εξαιρέσουμε τις χοντράδες περί σοδομισμού εκατέρωθεν, η γυναίκα του εξομολογήθηκε μια ερωτική φαντασίωσή της, ότι βρίσκονταν σε δωμάτιο και τα έλεγαν και γελούσαν και διασκέδαζαν, όταμ μπήκαν μέσα ο Ντι Κάπριο και ο Μπραντ Πιτ και ο Τζόνα τους άδειασε τη γωνία.

Ποιος να της πει ότι έχει άδικο;

Την επόμενη ημέρα ο Τζόνα Χιλ ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις του στην Γαλλία.

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos