Αυτές είναι οι αυθεντικές αντιδράσεις του κοινού στο Halloween του 1979

Published: 23 Oct 2018, 22:49

Σε λίγες ημέρες καταφθάνει στην Ελλάδα η ταινία “Halloween,” το σίκουελ της κλασικής ταινίας τρόμου “Halloween” του 1978 σε σκηνοθεσία John Carpenter. Να υπενθυμίσουμε πως στην πρώτη ταινία του 1978 πρωταγωνιστούσαν οι Donald Pleasence και Jamie Lee Curtis, ενώ το σίκουελ συναντά ξανά την Jamie Lee Curtis ενώ προσθέτει και την Judy Greer και άλλους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο David Gordon Green κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος μαζί με τον Danny McBride γράφουν το σενάριο.

<a href="/en/afieromata/ialloween-eidame-ola-ta-film-toy-thrylikoy-kinimatografikoy-franchise/67161">"Ηalloween" είδαμε όλα τα φιλμ του θρυλικού κινηματογραφικού franchise</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ηalloween" είδαμε όλα τα φιλμ του θρυλικού κινηματογραφικού franchise

Με την πρεμιέρα της ταινίας στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε λίγες ημέρες, αλλά και την πραγματική ημέρα του Halloween να πλησιάζει (η οποία γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου), σας προδιαθέτουμε θετικά όχι μόνο για να γιορτάσετε και εσείς αλλά και για να ετοιμάσετε το είναι σας για το νέο “Halloween.” 

Ίσως να είστε από αυτούς τους ανθρώπους που αναρωτιούνται τί είδους αντιδράσεις έχουν οι υπόλοιποι θεατές, πέρα από εσάς, όταν παρακολουθείτε μία ταινία στο σινεμά. Ίσως να αναρωτιέστε κιόλας, τί είδους αντίδραση θα είχαν οι θεατές όταν πρωτοείδαν την αρχική ταινία “Halloween” του John Carpenter το 1978. Λοιπόν, δεν χρειάζεται πια να αναρωτιέστε, καθώς κάποια μέλη του YouTube φρόντισαν να μας λύσουν τις απορίες. Συγκεκριμένα, ένα μέλος του YT πήρε μία ηχογράφηση του 1979 από ένα σινεμά στο Hollywood Boulevard που προέβαλε το “Halloween” και την ενσωμάτωσε στην ταινία που αργότερα διανεμόταν σε βιντεοκασέτα. Ύστερα, ένα άλλο μέλος του YT συνέχισε αυτό το πείραμα, αφού και αυτός ενσωμάτωσε την ίδια ηχογράφηση στη remastered βερσιόν του “Halloween,” Όπως μπορείτε να καταλάβετε, θα ακούτε την αντίδραση ενός ολόκληρου ακροατηρίου να φωνάζει και να στριγγλίζει από τον φόβο, ενώ θα παρακολουθείτε ορισμένες σκηνές από την ταινία σε υψηλή ποιότητα! Είναι αρκετά ανατριχιαστικό.

Ελπίζουμε να γίνετε και εσείς μέρος αντίστοιχων αντιδράσεων το 2018 από το σίκουελ του “Halloween!”

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos