"Project Power": Σούπερ Ήρωες για 5 λεπτά

Published: 16 Jul 2020, 18:43

Mια έξυπνη ιδέα αποτελεί την βάση της δεύτερης μπλοκμπαστεριάς του Netflix για το φετινό καλοκαίρι, μετά το «The old guard».

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Πρόκειται για το «Project Power» με πρωταγωνιστές τους Τζέιμι Φοξ και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, στην οποία ένα (παράνομο) χάπι κυκλοφορεί στην αγορά και  δίνει υπερφυσικές δυνάμεις στους χρήστες.

Σίγουρα όχι μια συνηθισμένη ταινία με σούπερ ήρωες που σκηνοθέτησαν οι Χένρι Τζοστ και  Άριελ Σούλμαν (Paranormal Activity 3 & 4, Catfish, Viral, Nerve), ενώ το σενάριο υπογράφει ο άσημος Μάτσον Τόμλιν

Κανείς όμως δε γνωρίζει τι θα συμβεί και ποια δύναμη θα αποκτήσει, μέχρι την στιγμή που θα πάρει το χάπι. Όταν, εξ’ αιτίας της δημοτικότητας του χαπιού, η εγκληματικότητα στην πόλη αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα, ένας ντόπιος αστυνομικός συνεργάζεται με μια έφηβο ντίλερ και έναν πρώην στρατιωτικό, ώστε να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που ξεφεύγει από τον έλεγχο

Το Project Power θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming του Netflix στις 14 Αυγούστου. Τους Τζέιμι Φοξ, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ πλαισιώνουν οι Ντομινίκ Φίσμπακ και Ροντρίγκο Σαντόρο.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos