Ο Τζεφ Ντάνιελς γίνεται Ρόναλντ Ρίγκαν στο “Brink of War”
Πριν από τρία χρόνια, η Angel Studios έκανε την πρώτη της σημαντική εμφάνιση στο box office με το «Sound of Freedom», μια επιτυχία που προέκυψε από το πουθενά, κυκλοφόρησε εν μέσω των εργατικών απεργιών του 202 και έβαλε το νεοσύστατο στούντιο στον χάρτη. Αν και δεν έχει φτάσει ξανά στα ύψη των 250 εκατομμυρίων δολαρίων του «Sound of Freedom», η επόμενη σχετική επιτυχία της εταιρείας ήταν η βιβλική ταινία κινουμένων σχεδίων «David» τα Χριστούγεννα (85,8 εκατ. δολάρια παγκοσμίως) και στο CinemaCon του Λας Βέγκας παρουσίασε το "Brink of war" με τρεις σπουδαίους πρωταγωνιστές.
ΣΧΕΤΙΚΑRed One

Το μεγάλο hook; Ο Τζεφ Ντάνιελς ως Ρόναλντ Ρίγκαν. Και όχι απλώς cameo ή επιφανειακή προσέγγιση—μιλάμε για πλήρη μεταμόρφωση. Το trailer δείχνει τον Ντάνιελς να μπαίνει βαθιά στον ρόλο, σε μια περίοδο όπου ο κόσμος βρισκόταν κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την καταστροφή. Η ταινία εστιάζει στη συνάντηση του 1986 ανάμεσα στον Ρίγκαν και τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, με τον Τζάρεντ Χάρις να υποδύεται τον σοβιετικό ηγέτη και θέμα πως θα αποφευχθεί ο πυρηνικός πόλεμος.
Στο καστ επίσης ο Τζ.Κ. Σίμονς ως Γερμανός Καγκελάριος Σουλτζ και η Χόουπ Ντέιβις ως Νάνσι Ρίγκαν, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάικλ Ράσελ Γκαν, παραγωγός των τηλεοπτικών Designated Survivor και Billions. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 14 Αυγούστου, όσο κι αν η ιστορία του Ψυχρού Πολέμου έχει δραματικό βάρος, δεν είναι ακριβώς το πιο “εύκολο” θέμα για καλοκαιρινή έξοδο.
TRAILER
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!











