Ο 'Αόρατος Άνθρωπος" στοιχειώνει την Ελίζαμπεθ Μος

Published: 8 Nov 2019, 22:56

Τα πλάνα της Universal να επαναφέρει στην κινηματογραφική πραγματικότητα τα διάσημα τέρατα παλαιότερων γνωστών της ταινιών να μην εξελίχθηκαν ποτέ όπως είχε προβλεφθεί: το "Mummy" με τον Τομ Κρουζ ήταν το μόνο που κατάφερε τελικά να δει το φως της μεγάλης οθόνης από το πρότζεκτ "Dark Universe", μιας και η "Νύφη του Φρανκεστάιν" δεν προχώρησε ποτέ. 

Αποφάσισε λοιπόν να προσεγγίσει διαφορετικά την κινηματογραφική τους μεταφορά: σαν κλασσικές ταινίες τρόμου και η αρχή θα γίνει με τον "Αόρατο Άνθρωπο" και πρωταγωνίστρια της βραβευμένη για το "Handmaid's Tale", Ελίζαμπεθ Μος. 

Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της, ενός παιδικού της φίλου και της μικρής του κόρης. Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της Σεσίλια αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους η Σεσίλια νοιάζεται. Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζονται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει.

Σε παραγωγή Blumhouse, γράφει και σκηνοθετεί ο Λι Γουάνελ, σεναριογράφος σε όλα τα Saw και τα Insidious, σκηνοθέτης στο 3ο Insidious και στο φοβερό περυσινό Upgrade, ενώ έχει επιφορτιστεί και με την κατασκευή του νέου Escape From Νew York. Το τρέιλερ πάντως είναι αρκετά ατμοσφαιρικό και πείθει. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Published: 8 Nov 2019, 22:56
Συντάκτης: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ