"Locked Down": ένα heist movie του ΗΒΟ τον καιρό του lockdown

Published: 7 Jan 2021, 17:54

Mέχρι ο Νταγκ Λάιμαν να καταφέρει να υλοποιήσει το sci-fi που θέλει να γυρίσει στο διάστημα με τον Τομ Κρουζ, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι πιο γήινο και σίγουρα πιο επίκαιρο.

<a href="/en/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Με το «Locked down» γύρισε κατά την διάρκεια της πανδημίας ένα heist θρίλερ με φόντο την πανδημία, με πρωταγωνιστές την Ανν Χάθαγουεϊ και τον Τσιγουέτελ Ετζιόφορ.

Σύμφωνα με το σενάριο του έμπειρου και ικανού Στίβεν Νάιτ (Peaky Blinders, Taboo, Locke, Eastern Promises και πολλά άλλα), η Χάθαγουεϊ κι ο Ετζιόφορ υποδύονται ένα ζευγάρι σε κρίση που διαπιστώνουν ότι έχουν την ευκαιρία να κλέψουν στην διάρκεια της πανδημίας, ένα διαμάντι αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων από το Harrods κάτι που ενδεχομένως να εξομαλύνει τις προσωπικές τους διαφορές. Ίσως και όχι.

Ο σκηνοθέτης των Βοurne Identity, Edge Of Tomorrow, θα επιδιώξει να παρουσιάσει μια εναλλακτική εκδοχή του Mr. & Mrs Smith (επίσης δικό του) μέσα στην πανδημία, σε ένα φιλμ που γυρίστηκε μέσα σε μόλις 3,5 εβδομάδες στην Αγγλία με αυστηρά covid-19 πρωτόκολλα και μπάτζετ μόλις 10 εκατομμύρια δολλάρια.

Θα είναι μια από τις πρώτες ταινίες (από τις πολλές που αναμένεται να ακολουθήσουν) με θέμα και φόντο τον κορονοϊό.

Στο καστ επίσης σε μικρότερους ρόλους οι Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μπεν Στίλερ, Μίντι Κόλινγκ, Λούσι Μπόιντον και Στίβεν Μέρτσαντ, ενώ ακολουθεί το τρέιλερ πριν η ταινία στριμάρει στο HBO Max στις 14 Ιανουαρίου.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 7 Jan 2021, 17:54
Ενημέρωση: 7 Jan 2021, 17:54
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos