Ο Τομ Κρουζ θα γυρίσει ταινία στο διάστημα

Δημοσίευση: 6 Μαΐου 2020, 04:11
Συντάκτης:

Πάντα είχε μια αδυναμία στα ριψοκίνδυνα γυρίσματα ο Τομ Κρουζ και πολύ συχνά φροντίζει να κάνει ο ίδιος ορισμένα από τα επικίνδυνα κασκαντιλίκια των ταινιών του. 

<a href="/nea/o-tom-kroyz-sti-nea-tainia-toy-alehantro-iniaritoy/69490">O Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου

Αυτή την φορά θα το τερματίσει. 

Θα κάνει γυρίσματα στο διάστημα για την επόμενη ταινία του (ή τουλάχιστον μέρος αυτής), σε συνεργασία με τη NASA (που το ανακοίνωσε και επίσημα) και τον τρομερά επιτυχημένο και πολυεκατομμυριούχο μηχανικό και γκουρού της διαστημικής τεχνολογίας (αλλά ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο) Έλον Μασκ και την εταιρεία του, SpaceX. Εννοείται ότι θα είναι η πρώτη ταινία μυθοπλασίας που θα γυριστεί χωρίς... βαρύτητα και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις λεπτομέρειες. 

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο Τομ Κρουζ έφτασε κοντά στο να γυρίσει ταινία στο διάστημα πριν 20 χρόνια. Ένας άλλος γκουρού, ο Τζέιμς Κάμερον, είχε συμφωνήσει με την ρωσική κυβέρνηση για να επισκεφθεί τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να γυρίσει ένα τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ. Κάποια στιγμή το σκέφτηκε καλύτερα και αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά του και να γυρίσει ταινία μυθοπλασίας. Προσέγγισε τον Τομ Κρουζ και του είπε: "Τομ, εμείς οι δυο, θα κλείσουμε δυο θέσεις στο Σογιούζ, αλλά κάποιος πρέπει να μας εκπαιδεύσει ως μηχανικούς", με τον 38χρονο -τότε- σταρ να απαντά: "Κανένα πρόβλημα, θα ξεκινήσω μαθήματα μηχανικού σε διαστημόπλοια!". Το πρότζεκτ του Κάμερον δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, αλλά να που έφτασε ο καιρός! 

Update 27/5/20: Ανακοινώθηκε και ο άνθρωπος που θα τον σκηνοθετήσει... εκεί ψηλά: Ο στενός συνεργάτης του Τομ Κρουζ, Νταγκ Λάιμαν, έχουν συνεργαστεί μαζί στα "The edge of tomorrow" & "American Made", ενώ θα αναλάβει και το σενάριο. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Beautiful Game

The Beautiful Game

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Στη Ρώμη θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου αστέγων, οπότε ο χαρισματικός κόουτς...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos