Ο Τομ Κρουζ τερματίζει τα κασκαντιλίκια στο «Mission Impossible: Fallout»

Δημοσίευση: 5 Φεβ. 2018, 16:11

Ένα πρώτο δείγμα είχαμε δει πριν μερικές εβδομάδες όταν ο Τομ Κρουζ περιέγραφε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην εκπομπή του Γκρέιαμ Νόρτον πως έσπασε τον αστράγαλό του στα γυρίσματα του "Mission Impossible: Fallout", ως αποτέλεσμα της επιμονής του να γυρίζει ο ίδιος τις περισσότερες από τις επικίνδυνες σκηνές που του αναλογούν. 

Παρακολουθώντας τον επίσημο τρέιλερ της 6ης ταινίας από το franchise του Mission Impossible, είναι να απορεί κανείς πως ο 55χρονος σταρ δεν έπαθε ανάλογους ή και χειρότερους τραυματισμούς! Το clip που θα δείτε είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για άλλη μια αποστολή που πήγε... στραβα, ενώ στο καστ συναντάμε τους Χένρι Κάβιλ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Άλεκ Μπάλντουιν, Μισέλ Μόιναχαν, Άντζελα Μπάσετ, Βανέσα Κίρμπι, Βιγκ Ρέιμς.

Ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι έγινε έτσι ο πρώτος σκηνοθέτης στο franchise που θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για δεύτερη σερί ταινία και θα συνεργαστεί για 5η φορά με τον Τομ Κρουζ μετά τα μετά τα «Jack Reacher», «Mission Impossible: Rogue Nation» και τα σενάρια στα «Edge of Tomorrow» και «Mummy».

Update 16/518: Νέο τρέιλερ, ίσως το πιο εντυπωσιακό της χρονιάς, αναμενόμενο: θυμηθείτε εδω.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos