Η Σαρλίζ Θερόν είναι η Ανδρομάχη της Σκυθίας

Published: 22 May 2020, 02:05

Μετά το Mad Max: Fury Road και το Atomic Bonde, η Σαρλίζ Θερόν θα δοκιμάσει για τρίτη φορά μέσα στην 5ετία σε δυναμικό ρόλο.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Η περιπέτεια φαντασίας "The old guard" είναι βασισμένη στο επιτυχημένο κόμικ του Γκρεγκ Ρούκα και σε σκηνοθεσία της Τζίνα Πρινς-Μπάιθγουντ (Τhe secret life of bees), θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου στο Netflix.

Με αρχηγό την πολεμίστρια Άντι (Σαρλίζ Θερόν), που δεν είναι άλλη από την πολεμίστρια Ανδρομάχη της Σκυθίας (Andromache The Skythian), η οποία έχει βασικό της όπλο τον αρχαίο πέλεκυ, μια μυστική ομάδα αθάνατων μισθοφόρων, πολεμά εδώ και αιώνες για να προστατεύσει τον κόσμο των θνητών.

Όταν όμως στην τελευταία τους αποστολή, οι ακαταμάχητες ικανότητές τους γίνονται ξαφνικά γνωστές, η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Άντι και της Νάιλ, της νεότερης πολεμίστριας που είναι πεζοναύτης, για να εξαλείψει την απειλή εκείνων που προσπαθούν με κάθε μέσο να εκμεταλλευτούν τη δύναμή της.

Συμπρωταγωνιστούν Ματίας Σόνερτς, Τσιβέτελ Ετζιόφορ, Κίκι Λέιν (If Beale street could talk). To τρέιλερ, είναι προσεγμένο, αν μη τι άλλο.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos