Η Αγγελική Παπούλια και η ζωή στη θάλασσα

Published: 21 Mar 2023, 17:13

H Aγγελική Παπούλια συνεχίζει με προσεκτικές επιλογές και χωρίς τυμπανοκρουσίες τη διεθνή της καριέρα. 

<a href="/en/festival-verolino/verlinale-2024-sta-skotadia-toy-arcadia-ta-fantasmata-einai-mesa-soy/69452">Βerlinale 2024: Στα σκοτάδια του Arcadia, τα φαντάσματα είναι μέσα σου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΒerlinale 2024: Στα σκοτάδια του Arcadia, τα φαντάσματα είναι μέσα σου

Μετά το Amulet, αλλά και το A Little Love Package (που προβλήθηκε στο τμήμα Encounters του Βερολίνου), αυτή την φορά θα την δούμε στην δεύτερη ταινία της Ελένα Ουίτμαν, έξι χρόνια μετά το βραβευμένο ντεμπούτο της "Drift". 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, στο 'Human flowers of flesh", η Ida, η οποία μετά από μια γεμάτη συναισθήματα συνάντηση με τη Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων σαλπάρει με το δικό της σώμα πέντε ανδρών, κανένας από τους οποίους δεν μιλάει την ίδια γλώσσα, για να εντοπίσει την πορεία αυτού του θρυλικού στρατεύματος. Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει από τη Μασσαλία στην Κορσική και τέλος στο Σίντι Μπελ Αμπές της Αλγερίας, το ιστορικό αρχηγείο της Λεγεώνας. Στην πορεία, τα όρια θολώνουν. Η ζωή στη θάλασσα παράγει ένα ιδιαίτερο είδος αμοιβαίας κατανόησης...".

Συμπρωταγωνιστεί ο σπουδαίος Ντενί Λαβάν, το τρέιλερ είναι μίνιμαλ αφαιρετικό αρκετά, ενώ να θυμίσιουμε ότι η Παπούλια την τελευταία τριετία, έχει επίσης εμφανιστεί στα Πράσινη Θάλασσα της Αγγελικής Αντωνίου, Patchwork του Πέτρου Χαραλάμπους και Η Πόλη Και Η Πόλη των Σύλλα Τζουμέρκα, Χρήστου Πασσαλή. 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos