"The fall guy": Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μπλέξει

Published: 3 Nov 2023, 16:48

O Nτέιβιντ Λιτς είναι ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες περιπετειών δράσης την τελευταία δεκαετία. 

<a href="/en/multimedia-video-clip/im-just-ken-apo-ton-raian-gkoslingk-kai-hronia-polla/69223">"Ι'm just Ken" από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και χρόνια πολλά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ι'm just Ken" από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και χρόνια πολλά

Το πρώτο John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2, Bullet Train, ακόμα και το Hobbs & Shaw μας άρεσε. 

Μιας και ξεκίνησε την καριέρα του ως κασκαντέρ, τι πιο φυσιολογικό να σκηοθετήσει μια ταινία με πρωταγωνιστή έναν stuntman. Μια τέτοια είναι το "The fall guy" που βασίζεται στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’80, με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κολτ Σίβερς, ενός κασκαντέρ στην σύνταξη ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στην δουλειά όταν ο πρωταγωνιστής σε ένα blockbuster εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Το χειρότερο όμως είναι ότι η πρώην του Σίβερς, η Τζόντι Μορένο (η Έμιλι Μπλαντ), σκηνοθετεί την ταινία...

Η ζωή του κινδυνεύει όσο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην λύση του μυστηρίου γύρω από την εξαφάνιση του πρωταγωνιστή. Και προκύπτουν διάφορα απολαυστικά ευτράπελα, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε στο 3λεπτο (!) τρέιλερ που κυλάει fun νεράκι. 

Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε επίσης τους Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Χάνα Ουάντιγχαμ (του αγαπημένου Ted Lasso), Ουίνστον Ντιούκ, Λι Μέιτζορς, Τερέζα Πάλμερ. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Ντρου Πιρς (Iron Man 3, Mission Impossible Rogue Nation) και Γκλεν Λάρσον (Battlestar Galactica, Magnum P.I.), βρίσκεται σε έμπειρα χέρια δηλαδή. 

Στις αίθουσες αναμένεται 1η Μαρτίου 2024. Ας μιλήσουν οι εικόνες: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos