"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν

Published: 26 Mar 2024, 20:14

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Βίγκο Μόρτενσεν ήταν το 2020 με το "Falling", μια στιβαρή ιστορία οικογενειακής δυσλειτουργίας, η οποία έχει φτιαχτεί με τόση αγάπη που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

<a href="/en/nea/keit-mplanset-viky-krips-sti-nea-tainia-toy-tzim-tzarmoys/69347">Κέιτ Μπλάνσετ & Βίκυ Κριπς στη νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚέιτ Μπλάνσετ & Βίκυ Κριπς στη νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους

Θα συνεχίσει με ένα γουέστερν, το "The dead don't hurt", που θα σκηνοθετήσει και επίσης θα γράψει ο ίδιος, μια ιστορία εκδίκησης, καθώς σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: Μια ανεξάρτητη γυναίκα (η εξαιρετική Βίκυ Κριπς) ερωτεύεται έναν Δανό μετανάστη (Βίγκο Μόρτενσεν) και ενώνουν τις ζωές τους στη Νεβάδα, πριν ο Εμφύλιος ξεσπάσει και αλλάξει τα πάντα. Αυτός θα επιλέξει να φύγει για να πολεμήσει και αυτή θα απομείνει μόνη, με τους άνδρες προύχοντες της πόλης και ειδικά τον γιο του επικεφαλής (Ντάνι Χιούστον) να της κάνουν τη ζωή δύσκολη και μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς την βιάζουν. 

Όταν ο Μόρτενσεν επιστρέψει από τον Πόλεμο, αναμένεται η οργή του και ο τρόπος που θα αντιδράσει. 

Το τρέιλερ δείχνει μετρημένο, με ισομετρείς συγκινήσεις, έχουμε την αίσθηση ότι είναι ένα κινηματογραφικό είδος που πολύ του ταιριάζει του Μόρτενσεν σαν ιδιοσυγκρασία. 

Στις αίθουσες αναμένεται στις 31 Μαϊου. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos