"Against the ice": Τρέιλερ που... παγώνει την ανάσα

Published: 26 Jan 2022, 19:33

Η νέα ταινία του Netflix με τον Nikolaj Coster-Waldau έχει τρέιλερ που σε αφήνει με… παγωμένη την ανάσα και είναι και τουλάχιστον επίκαιρο στα 24ωρα της Ελπίδας που διανύουμε.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Μέσα στα απόκοσμα, χειμωνιάτικα τοπία της Γροιλανδίας δύο εξερευνητές αναλαμβάνουν να ανακτήσουν τα ευρήματα της αποστολής τη Δανίας και να αποδείξουν ότι η χώρα είναι όντως ένα μεγάλο νησί.

Αφήνοντας το πλήρωμά του πίσω με το πλοίο, ο captain Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau που έχει επιμεληθεί και τη σεναριακή προσαρμογή των απομνημονευμάτων του ίδιου του καπετάνιου Μίκελσεν...) ξεκινά ένα ταξίδι στον πάγο με το άπειρο μέλος του πληρώματος, Iver Iversen (Joe Cole). Οι δύο άνδρες καταφέρνουν να βρουν την απόδειξη ότι η Γροιλανδία είναι ένα ενιαίο νησί, αλλά η επιστροφή στο πλοίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη από το αναμενόμενο. Καταπολεμώντας την ακραία πείνα, την κούραση και μια επίθεση πολικής αρκούδας, φτάνουν τελικά στο πλοίο τους για να το βρουν συντετριμμένο στον πάγο και εγκαταλελειμμένο. Ελπίζοντας να σωθούν, αρχίζουν να παλεύουν για να μείνουν ζωντανοί καθώς οι μέρες μεγαλώνουν και το μυαλό τους σταδιακά κυριεύεται από δυσπιστία και παράνοια.

Το Against the Ice είναι μια αληθινή ιστορία για τη δύναμη της φιλίας και της συντροφικότητας που προκαλεί δέος. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη φετινή Berlinale στο Τμήμα Ειδικών Προβολών, σε μια ασυνήθιστη επιλογή για το Φεστιβάλ Βερολίνου και κατόπιν θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 2 Μαρτίου.

Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ εδώ:

Mάρω Ζουγανέλη

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos