Aποσύρεται από την υποκριτική ο Μάικλ Κέιν

Δημοσίευση: 17 Οκτ. 2021, 15:38

Ο Μάικλ Κέιν αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική.

<a href="/nea/o-maikl-kein-aposyretai-apo-tin-ypokritiki/68885">O Mάικλ Κέιν αποσύρεται από την υποκριτική</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Mάικλ Κέιν αποσύρεται από την υποκριτική

Και φυσικά πολύ καλά κάνει ο σπουδαίος βρετανός ηθοποιός, ο οποίος σε ηλικία 88 ετών, έπειτα από 174 συμμετοχές σε ταινίες και σειρές σε μια καριέρα μεγαλύτερη των 60 ετών σε διάρκεια, αποφάσισε να συνεχίσει την συγγραφή βιβλίων.  

Είναι κρίμα βέβαια που η τελευταία ταινία που είδαμε είναι το μετριότατο «Best sellers», αλλά κάπως έτσι τα φέρνει μερικές φορές η ζωή, αν και τυπικά το τελευταίο φιλμ που θα τον δούμε είναι το τσέχικο ιστορικό δράμα εποχής «Midieval» που γυρίστηκε το 2018 και αναμένεται επιτέλους φέτος να βρει τον δρόμο για τις αίθουσες και στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Μπεν Φόστερ.

Με τα λόγια του ίδιου του Σερ Μάικλ Κέιν: «Το Best Sellers θα είναι και ο τελευταίος ρόλος της καριέρας μου. Έχω πλέον αποκτήσει ένα πρόβλημα στην σπονδυλική μου στήλη που επηρεάζει το πόδι μου και κάνει το περπάτημά μου ιδιαίτερα δύσκολο.  Άλλωστε, δεν είχα και προσφορές που να εκτιμώ και όπως καταλαβαίνετε, το ταχυδρομείο μου δεν πλημμυρίζει ακριβώς από σενάρια πρωταγωνιστικών ρόλων για 88χρονους… Πλέον ασχολούμαι με την συγγραφή βιβλίων, έχω εκδόσει δύο σχετικά πρόσφατα και είχαν θερμή υποδοχή. Πλέον θεωρώ τον εαυτό μου συγγραφέα, κάτι όμορφο, μιας και σαν ηθοποιός πρέπει να σηκωθείς στις 6 το πρωί και να πας στο στούντιο για γυρίσματα, ενώ σαν συγγραφέας ξεκινάς να γράφει χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από το κρεβάτι…»

Λίγο αργότερα ωστόσο, οι εκπρόσωποι του ηθοποιού τόνισαν ότι "δεν αποσύρεται οριστικά", αλλά ακούγοντας τις δηλώσεις του στο παρακάτω ηχητικό, το πιάνει κανείς το υπονοούμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos