Ο πρότερος βίος του Γιώργου Λάνθιμου

γιωργος λανθιμος 10 υποψηφιοτητες για οσκαρ
Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2019, 02:07
Συντάκτης:

Όλος ο κόσμος μιλά για τον Γιώργο Λάνθιμο από χθες και τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά, 91α Βραβεία Όσκαρ. 

ΣΧΕΤΙΚΑΗ Κινέττα του Γιώργου Λάνθιμου ετοιμάζεται για διανομή στις ΗΠΑ

Το "The Favourite" είναι υποψήφιο για 10 βραβεία, μεταξύ των οποίων ταινίας και σκηνοθεσίας και θα μονομαχήσει με το "Roma" του Αλφόνσο Κουαρόν για την ταινία της χρονιάς, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. 

Το ταλέντο του 46χρονου Έλληνα δημιουργού είναι διαδεδομένο και αναγνωρισμένο πλέον, όπως και το ιδιόρρυθμο κινηματογραφικό σύμπαν που κατασκευάζει στις ταινίες του. 

Ας επιχειρήσουμε μια αναδρομή και στις πρότερες σκηνοθετικές του προσπάθειες, πριν αυτονομηθεί στις 6 μεγάλου μήκους ταινίες που υπογράφει μέχρι στιγμής (Κινέτα, Κυνόδοντας, Άλπεις, Αστακός, Ιερό Ελάφι και Ευνοούμενη).

Θα δείτε 10 clip που φέρουν την υπογραφή του (ή την συνυπογραφή του) και αφορούν μουσικά video clips, διαφημίσεις, αλλά και μια μεγάλου μήκους ταινία που συνσκηνοθέτησε μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο. Και σαν bonus στο τέλος, ένα clip δευτερολέπτων που σκηνοθέτησε πριν 3 χρόνια για τους Radiohead! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463