Δεκέμβριος 2019: Δέκα σειρές που αξίζουν

Δημοσίευση: 15 Δεκ. 2019, 14:41
Συντάκτης:

Η περίοδος των γιορτών είναι η πιο ταιριαστή για δυνατό binge-watching, καθώς υπάρχει ελεύθερος χρόνος (και ενδεχομένως ελάχιστα χρήματα για συνεχόμενες εξόδους).

<a href="/afieromata/ianoyarios-2020-deka-seires-poy-axizoyn/61969">Iανουάριος 2020: Δέκα σειρές που αξίζουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑIανουάριος 2020: Δέκα σειρές που αξίζουν

Mε την δυναμική είσοδο στο παιχνίδι της Disney και της Apple, αλλά και φυσικά τον κολοσσό Netflix και τα ΗΒΟ, Amazon, Hulu, Fox, FX, SyFy, Showtime, AMC και πολλά άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, η παραγωγή νέων (και η συνέχεια πολλών ακόμη) σειρών συνεχίζεται με ασταμάτητη συχνότητα και ο αριθμός των τηλεοπτικών μεγαλώνει με απρόβλεπτους ρυθμούς.

Επιλέξαμε 10 από αυτές που για διάφορους λόγους αξίζουν να ασχοληθείτε μαζί τους.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου ξεκίνησε η 6η και τελευταία σεζόν του Vikings, το ποίο πλέον χωρίς τον Ράγκναρ έχει χάσει αρκετή από την αίγλη του, αλλά παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός πως σε αυτόν τον κύκλο οι Vikings για πρώτη φορά θα αμυνθούν σε επίθεση στα δικά τους εδάφη.

Η γαλλική ντραμεντί μίνι-σειρά Home For Christmas που θα βρείτε στο Netflix διαθέτει μελαγχολία, ρεαλισμό, μια φυσική και girl next door πρωταγωνίστρια και εμφανίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων εκεί που ίσως δεν το περιμένεις. 

Η 3η σεζόν του βραβευμένου  The Marvelous Mrs. Maisel στριμάρει ήδη ολόκληρη στο Amazon και αξίζει να την ξεκινήσετε αν δεν το έχετε ήδη κάνει, άλλωστε ανανεώθηκε ήδη και για 4ο κύκλο.

Η νέα crime-drama μίνι σειρά του Apple+ λέγεται Truth Be Told και πρωταγωνιστούν οι Οκτάβια Σπένσερ, Άαρον Πολ, Λίζι Κάπλαν, ενώ η 4η σεζόν του "ταλαιπωρημένου" The Expanse στριμάρει ήδη στο Amazon και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ενθουσιώδεις. 

Mια πιο σκοτεινή εκδοχή του κλασσικού διηγήματος του Κάρολου Ντίκενς, A Christmas Carol, θα επιχειρήσει να φέρει στις μικρές μας οθόνες στις 19 Δεκεμβρίου, στην ομώνυμη μίνι σειρά 3 επεισοδίων το FX, με Γκάι Πιρς, Τζορτζ Γκρέιαμ (Irishman) και Τζο Όλγουιν (The Favourite) στους κεντρικούς ρόλους. 

Το γαλλικό "Twice upon a time" του Γκιγιόμ Νικλού (The nun, The end) περιγράφει την ιστορία του 30χρονου Βενσάν, ο οποίος από ένα μαγικό γύρισμα της τύχης καταφέρνει να κάνει ένα μίνι ταξίδι στον χρόνο και να επιστρέψει λίγο πριν χωρίσει με την πρώην του. Θα καταφέρει να διατηρήσει την σχέση του; Πρωταγωνιστούν ο Γκασπάρ Ουγιέ (Hannibal Rising") και η Φρέγια Μάβορ (The ABC murders, The Emperor of Paris) και θα στριμάρει στο Netflix στις 19 Δεκεμβρίου. 

Για το νέο μεγάλο πιθανό hit του Netflix, την σειρά φατασίας The Witcher με τον Χένρι Κάβιλ έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές (θα ανέβει 20 Δεκεμβρίου), ενώ την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων θα στριμάρει επίσης στο Netflix η 2η σεζόν του δημοφιλούς You και στις 30 Δεκεμβρίου από το Hulu ο 2ος κύκλος από το επιτυχημένα αστείο  The Orville, με τον Σεθ ΜακΦάρλαν να τρολάρει υπέροχα το Star Trek.

Πρώτη δημοσίευση: 15 Δεκ. 2019, 14:41
Ενημέρωση: 15 Δεκ. 2019, 14:41
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos