Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Άλσος!

Δημοσίευση: 16 Ιουνίου 2018, 15:29

Το MOVE IT σας πάει θερινό σινεμά το καλοκαίρι του 2018. Επισκεπτόμαστε τους πανέμορφους κινηματογράφους της πόλης και σας τους παρουσιάζουμε καταγράφοντας τις εντυπώσεις μας.

Παρασκευή βραδάκι και τι καλύτερο από ταινία σε έναν θερινό κινηματογράφο. Αυτή τη φορά ο δρόμος μάς έβγαλε στο Cine Άλσος. Το Cine Άλσος λειτουργεί από το 1963 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στο Άλσος Φιλαδέλφειας. Ήδη από την πρώτη ματιά ο κινηματογράφος σε κερδίζει: πράσινο, παρτέρια λουλουδιών με πλούσια χρώματα και ευχάριστες μυρωδιές και φυσικά μια όμορφη και παραδοσιακή φωτεινή επιγραφή που σε μεταφέρει αυτόματα σε μια πιο ρετρό εποχή. Μπαίνοντας γνωρίσαμε το ευγενέστατο προσωπικό και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς την αίθουσα.

Αυτό που πραγματικά κάνει ξεχωριστό τον συγκεκριμένο θερινό κινηματογράφο είναι ότι δεν βρίσκεται σε κάποια ταράτσα ή ανάμεσα σε κτίρια, όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά μέσα στη φύση. Δεν γίνεται να μην σου τραβήξει την προσοχή το καταπράσινο περιβάλλον και τα δέντρα που συνθέτουν το φόντο της οθόνης. Ο χώρος είναι μεγάλος και άνετος με περίπου 300 θέσεις, όπου απολαμβάνεις την ταινία καθισμένος σε παραδοσιακές καρέκλες σκηνοθέτη -γιατί θερινός κινηματογράφος και καρέκλα σκηνοθέτη είναι έννοιες αλληλένδετες- και παραδοσιακά τραπεζάκια. Και αφού ενσωματωθείς με την ήρεμη ατμόσφαιρα και τη φύση γύρω σου, ώρα για την καντίνα του κινηματογράφου, η οποία έχει μεγάλη ποικιλία και πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Δοκιμάστε cocktails και σπιτική λεμονάδα. 

Από οπτικοακουστική άποψη τα σχόλια είναι μόνο θετικά. Το Cine Άλσος έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και εικόνας και χάρη στην τοποθεσία του δεν επηρεάζεται σχεδόν καθόλου από τους εξωτερικούς θορύβους.

Έξω από το σινεμά θα βρείτε επίσης έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος λειτουργεί σαν καφετέρια αλλά και ως χώρος αναμονής πριν (ή και μετά) από την έναρξη της ταινίας και όλα αυτά φυσικά περιβαλλόμενοι από ένα πολύ ξεχωριστό καταπράσινο σκηνικό.  

Δεκελείας 152, Ν.Φιλαδέλφεια. Τηλ.: 2102583133, 210-2532003. Εισιτήρια: € 7,50, παιδ.-φοιτ. & κάθε Δευτ., Τρ. € 5,50

Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos