Σύνοψη: Η Μαίρη είναι μία παιδοψυχολόγος που πολύ πρόσφατα έχασε τον άντρα της και ζει σε μία απομονωμένη εξοχική κατοικία στην Νέα Αγγλία. Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι εξαιτίας μια δυνατής χειμωνιάτικής καταιγίδας, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σώσει ένα μικρό αγόρι προτού αυτός εξαφανιστεί για πάντα.

Άποψη: Προσπαθώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που "εγκλώβισε" την Ναόμι Ουάτς μέσα σε αυτό εντελώς προβλέψιμο και κλισεδιαρισμένο θρίλερ.

Aδύναμα jump scares που στηρίζονται σε ιδέες βγαλμένες από τα πιο ποταπά κατάστιχα αποτυχημένων φιλμ του είδους, ανύπαρκτη σκηνοθετική καθοδήγηση του σκηνοθέτη Φάρεν Μπλάκμπερν (που πάντως είχε δώσει μέχρι τώρα ελπιδοφόρα δείγματα με το "Hammer of the Gods" και κάποια επεισόδια από το τηλεοπτικό "Daredevil") προν τον πιτσιρικά του "Room", Τζέικομπ Τρεμπλέι, ο οποίος πελαγοδρομεί και φυσικά το κείμενο.

Αυτό το σενάριο, το οποίο καταφέρνει να συνοψίσει όλα τα "παραδείγματα προς αποφυγή" του genre και αντί να επιλέξει ένα ανάλογο για το τέλος, ώστε να κουμπώσει, έστω, ασορτί, όχι, επιλέγει να διαφοροποιηθεί.

Και κατορθώνει να το κάνει προς το χειρότερο και φυσικά να δοκιμάσει τις αντοχές μας, όχι στον φόβο και τον τρόμο, αλλά στα ντεσιμπέλ τρανταχτού γέλιου.

Πρώτη δημοσίευση: 1 Δεκ. 2016, 18:23
Ενημέρωση: 8 Δεκ. 2016, 16:48
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Shut in (Εγκλωβισμένη)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
91
Εταιρία διανομής: 
Release: 
1 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Boston strangler

Boston strangler

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το “Boston Strangler” αφηγείται την ιστορία της αποκάλυψης της...
27 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
29085
Tanweer
19816
Tanweer
12865
Tulip
6284