Σύνοψη: Η Μαίρη είναι μία παιδοψυχολόγος που πολύ πρόσφατα έχασε τον άντρα της και ζει σε μία απομονωμένη εξοχική κατοικία στην Νέα Αγγλία. Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι εξαιτίας μια δυνατής χειμωνιάτικής καταιγίδας, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σώσει ένα μικρό αγόρι προτού αυτός εξαφανιστεί για πάντα.

Άποψη: Προσπαθώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που "εγκλώβισε" την Ναόμι Ουάτς μέσα σε αυτό εντελώς προβλέψιμο και κλισεδιαρισμένο θρίλερ.

Aδύναμα jump scares που στηρίζονται σε ιδέες βγαλμένες από τα πιο ποταπά κατάστιχα αποτυχημένων φιλμ του είδους, ανύπαρκτη σκηνοθετική καθοδήγηση του σκηνοθέτη Φάρεν Μπλάκμπερν (που πάντως είχε δώσει μέχρι τώρα ελπιδοφόρα δείγματα με το "Hammer of the Gods" και κάποια επεισόδια από το τηλεοπτικό "Daredevil") προν τον πιτσιρικά του "Room", Τζέικομπ Τρεμπλέι, ο οποίος πελαγοδρομεί και φυσικά το κείμενο.

Αυτό το σενάριο, το οποίο καταφέρνει να συνοψίσει όλα τα "παραδείγματα προς αποφυγή" του genre και αντί να επιλέξει ένα ανάλογο για το τέλος, ώστε να κουμπώσει, έστω, ασορτί, όχι, επιλέγει να διαφοροποιηθεί.

Και κατορθώνει να το κάνει προς το χειρότερο και φυσικά να δοκιμάσει τις αντοχές μας, όχι στον φόβο και τον τρόμο, αλλά στα ντεσιμπέλ τρανταχτού γέλιου.

Πρώτη δημοσίευση:: 1 Δεκ. 2016, 18:23
Ενημέρωση: 8 Δεκ. 2016, 16:48
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Shut in (Εγκλωβισμένη)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
91
Εταιρία διανομής: 
Release: 
1 Δεκεμβρίου 2016
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Equinox" season 1: Λίγο απ'όλα

"Equinox" season 1: Λίγο απ'όλα

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Mια τάξη τελειόφοιτων μαθητών εξαφανίζεται ανεξήγητα το 1999 χωρίς να αφήσει ίχνη. Η...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870