Σύνοψη: Πέντε κολλητές φίλες που στο κολλέγιο δεν άφηναν πάρτι για πάρτι και έπαιρναν μέρος στους πιο περίεργους διαγωνισμούς που μπορείς να φανταστείς, αποφασίζουν δέκα χρόνια μετά να βρεθούν ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι για το bachelorette πάρτι μιας εξ’αυτών. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ένας άντρας stripper πέφτει νεκρός στο σαλόνι τους. Εκεί που νομίζουν ότι είναι χαμένες, θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλές πτυχές της ιστορίας που δεν έχουν ξεδιπλωθεί ακόμη...

Άποψη: Προσπάθησε σχεδόν απεγνωσμένα να γίνει ένα Hangover (με ξεκάθαρο δάνειο από το "Weekend at Berny's") με πρωταγωνίστριες γυναίκες, αλλά ούτε καν, εδώ κατάφερε να απέχει μακράν από το -μέτριο- Bridesmaids.

Kαι αυτό πολύ απλά διότι τα αστεία δεν είναι και τόσο αστεία και η έννοια κωμικό timing παραμένει άλυτο μυστήριο για σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα. 

Δεν μας ενοχλεί το χοντροκομμένο χιούμορ ή μια politically incorrect ακατάπαυστη διάθεση αποδόμησης στερεότυπων και κλισέ που υφίστανται ουσιαστικά για αυτόν και μόνο τον λόγο: να γίνει χαβαλές, να σκάσει το γελάκι το ένοχο (ή το αποενοχοποιημένο, όπως το δει κανείς), να καταναλωθούν πάραυτα μπυρόνια και νάτσος.

Αυτό που ενοχλεί είναι η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία έμπνευσης, η αγωνιώδης και άκομψη προσπάθεια να εκμαιευθούν χαζόγελα και η χαμένη ευκαιρία για κάτι "βρώμικο", στα όρια του guilty pleasure, παρά το αρκετά ταλαντούχο καστ. 

Τελικά, είναι και να τό'χεις και λίγο, διότι αν δεν το έχεις, εκτίθεσαι...

Δημοσίευση: 29 Ιουνίου 2017, 16:47
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Rough night (Πάρτι γυναικών)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
101
Εταιρία διανομής: 
Release: 
29 Ιουνίου 2017
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το City-Drive In πάει ΟΑΚΑ

Το City-Drive In πάει ΟΑΚΑ

Το City Drive-in της Αθήνας μεγαλώνει και παίζει μπάλα βόρεια. Μετά την μεγάλη επιτυχία...
2 ώρες
Sweetheart

Sweetheart

Σύνοψη: Η Τζεν ξυπνάει στην ακτή ενός ακατοίκητου νησιού, φορώντας ακόμη το σωσίβιό της. Η...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
2200
Feelgood
1680