Σύνοψη; Λίγες μόλις ώρες πριν την απόβαση στη Νορμανδία, μια ομάδα Αμερικανών αλεξιπτωτιστών πέφτει στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία για να πραγματοποιήσει μια αποστολή που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εισβολής. Στόχος τους η ανατίναξη ενός ραδιοφωνικού πύργου στην κορυφή μιας οχυρωμένης εκκλησίας. Όμως για να το καταφέρουν, θα πρέπει να μπουν σε ένα μυστηριώδες εργαστήριο των Ναζί που βρίσκεται κάτω από την εκκλησία και εκεί θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με εχθρούς που κανείς στον κόσμο δεν είχε αντικρίσει ξανά...

Άποψη: Τίμιο naziploitation zombie-horror ταινιάκι που προσφέρει γνήσια απόλαυση στους λάτρεις του είδους, χωρίς ενοχές και με πλήρη επίγνωση των ορίων του.

Εντελώς απλοϊκό σεναριακά μεν και με πολλά κλισέ, αλλά σωστά ενταγμένα στο μείγμα και ξεκάθαρα λειτουργικά. Ένα φιλμ με την σφραγίδα του Τζέι Τζέι Έιμπραμς στην παραγωγή που δεν τσιγκουνεύεται, ρεαλιστικά εφέ, αρκετά από πολεμική ταινία (με την αρχική σεκάνς της απόβασης εξαιρετική και βασικό λόγο για να παρακολουθήσεις την ταινία στο σινεμά), λιγότερο από τρόμο και εκεί είναι η βασική μας ένσταση που θα προτιμούσαμε περισσότερο χρόνο (και ρόλο) στους απέθαντους και ανάλογη τόλμη, όπως σε 2-3 σκηνές που εντυπωσιάζουν. 

Λίγο από Inglourious Basterds λοιπόν, λίγο από Brain Dead & Re-Animator, προσθέστε και ειλικρινή μπιμουβάδικη ψυχή και προσέγγιση και είναι εγγυημένη η διασκέδαση αν δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις. 

Δημοσίευση: 9 Νοε. 2018, 02:52
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Overlord (Overlord)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
109
Εταιρία διανομής: 
Release: 
8 Νοεμβρίου 2018
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το "Βreaking Bad" έγινε ταινία!

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν δείχνουν πως το "Βreaking Bad" έχει ήδη πάρει το δρόμο για...
5 λεπτά

Bραβεία Emmy 2019: Οι νικητές

Μπορεί η τελική σεζόν να δίχασε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το «Game Of Thrones»...
2 ώρες

"Unbelievable" season 1: Ψύχραιμο και ρεαλιστικό

Σύνοψη: Μια νεαρή γυναίκα, η Μαρί, (Κέιτλιν Ντέβερ) πέφτει θύμα μασκοφόρου βιαστή μέσα στο...
20 ώρες