Mechanic: Resurrection

mechanic resurrection - κριτική ταινίας

Δηλώνουμε φαν του Τζέισον Στέθαμ, είναι χωρίς αντίπαλο ο Νο1 action hero for the masses αυτή τη στιγμή, αλλά το Mechanic: Resurrection είναι ένα από τα χειρότερά του.

Και δεν φταίει ο ίδιος γι'αυτό, ίσα ίσα που ο 49χρονος σταρ κάνει ότι μπορεί: και τα σταντιλίκια του είναι όπως πάντα άψογα, μπουνιές & κλωτσιές μοιράζει με ωραίο στυλ και σοβαρός, μέχρι και που λυγίζει για κάνα 20λεπτο και σκάει και χαμόγελο και κοκκινίζει το μάγουλο στο (τραγελαφικά κινηματογραφημένο) ειδύλλιο με την (σε πολύ καλή κατάσταση) Τζέσικα Άλμπα.

Όμως ο εντελώς υπερεκτιμημένος σκηνοθέτης Ντένις Γκάνσελ (του Die Welle, αλλά και των σχεδόν αστείων We are the night, Τhe fourth state) και ο σεναριογράφος Φίλιπ Σέλμπι (του κακού περυσινού Survivor) αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται. Εξωπραγματικές κασκάντες στην αρχή που ούτε ο James Bond δεν θα τις τολμούσε, ξεδιάντροπη σεναριακή κοιλιά πάνω στο μισάωρο, επανέναρξη της δράσης μεν, αλλά χωρίς συνεκτικό ιστό, σαν επεισόδια τοποθετημένα διαδοχικά και αμοντάριστα και τον Τόμι Λι Τζόουνς (λες και το έκαναν επίτηδες) σε μια από τις χειρότερες οπτικά εμφανίσεις της καριέρας του.

Τέλος πάντων, ταινία με τον Τζέισον Στέθαμ πάτε να δείτε, ξέρετε τις σας περιμένει, μέσες άκρες θα διασκεδάσετε.

Σύνοψη: Η δουλειά ενός μηχανικού δεν τελειώνει ποτέ. Μετά από το αριστοτεχνικά σκηνοθετημένο ατύχημα πέντε χρόνια πριν, το οποίο υποτίθεται τον άφησε νεκρό, ο Άρθουρ Μπίσοπ πίστευε ότι αποχαιρέτησε για πάντα την ζωή του επαγγελματία εκτελεστή και θα μπορούσε να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή. Όμως, κάποιος γνωρίζει ότι είναι ζωντανός και θα τον αναζητήσει για να αναλάβει μια φαινομενικά αδύνατη αποστολή: να δολοφονήσει ορισμένους από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον κόσμο, κάνοντας όμως τους θανάτους να φανούν σαν ατύχημα. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 25 Aug 2016, 14:57
Ενημέρωση: 1 Σεπτεμβρίου 2016, 15:07
Τίτλος:
Mechanic: Resurrection (Το μούτρο: Η επιστροφή)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
99
Εταιρία διανομής: 
Release: 
25 Αυγούστου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos