The expendables 3

Ο Barney, ο Christmas και οι υπόλοιποι της ομάδας έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Conrad Stonebanks, ο οποίος χρόνια πριν συνίδρυσε τους Αναλώσιμους με τον Barney. Ο Stonebanks στη συνέχεια έγινε ένας αδίστακτος έμπορος όπλων και κάποιος που ο Barney αναγκάστηκε να σκοτώσει ... ή έτσι νόμιζε.

Δώσε πόνο. Μη σταματάς!

Οι "Αναλώσιμοι" συνεχίζουν και στην τρίτη (και όχι τελευταία) ταινία του franchise να αποτελούν αυτό για το οποίο δημιουργήθηκαν in the first place: Μια ένοχα απολαυστική τρολιά/παρωδία όλων των badass περιπετειών, με τις οποίες έγιναν διάσημοι όλοι οι (σχεδόν) συνταξιούχοι μυθικοί πρωταγωνιστές της.

Με περισσότερο (ας πούμε) μαύρο χιούμορ και δυστυχώς λιγότερο ποσοτικά,κάποια extra αχρείαστα close ups γραφικότητας, αλλά και πιο σχηματικό (και όμως, γίνεται) στην κατασκευή του, δεν βρίσκεται στο επίπεδο του δεύτερου φιλμ που κατάφερε πιο πειστικά την χρυσή τομή, αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο και ας το απολαύσουμε:

Πολύ καλές κασκάντες και καλογυρισμένες σκηνές συμπλοκών, αμπελοφιλοσοφίες στο σενάριο, κλισεδούρες στην πλοκή, εμείς να πετυχαίνουμε σχεδόν με κάθε σφαίρα αντίπαλο, αυτοί σχεδόν ποτέ, με τον Μπαντέρας εκνευριστικά ορεξάτο σε ρόλο μεταξύ Ζορό και Άβερελ Ντάλτον, τον Μελ Γκίμπσον αντίπαλο δέος σε καλή κατάσταση, τον Σβαρτσενέγκερ να ξεκαρδίζεται με το παραμικρό, τον Σταλόνε ανησυχητικά αρτηριοσκληριωτικό (σε κάποιες frozen frame στιγμές ανησύχησα μήπως όντως έπαθε κανένα μίνι εγκεφαλικό από το πολύ σφίξιμο), τον Φορντ να διασκεδάζει την φάση αλλά να βαριέται κιόλας "θανάσιμα", πάνω απ'όλα χαβαλές ή θάνατος!

Αυτά περιμέναμε να δούμε όσοι απόλυτα συνειδητοποιημένα είδαμε (ή θα δούμε) το Νο 3, αυτά παραδίδει πάνω κάτω. Δώσε και Νο 4 και Νο 5.

Όποιος δεν το διασκέδασε με παγωμένα μπυρόνια, είναι ψεύτης.

Απόστολος Κίτσος

Πρώτη δημοσίευση: 21 Aug 2014, 03:50
Ενημέρωση: 28 Aug 2014, 02:56
Τίτλος:
The expendables 3 (Οι αναλώσιμοι 3)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
126
Εταιρία διανομής: 
Release: 
21 Αυγούστου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos