Το διάσημο ομώνυμο ηλεκτρονικό παιχνίδι γίνεται ταινία κινουμένων σχεδίων, χρησιμοποιώντας την ιδέα του video game (αγριεμένα πουλιά εκτοξεύονται από μια σφεντόνα και εξοντώνουν περιφερόμενα γουρούνια ), όπου προσπαθεί να την εξελίξει σε μια εξωτική περιπέτεια

Αφήνει μια παρεμφερή αίσθηση με το παιχνίδι, αλλά το απλοϊκό (σχεδόν προσχηματικό) σενάριο και το ανήλικης κοπής χιούμορ αδικούν την προσπάθεια.

Σύνοψη: Ο Red / Ρεντ (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει υποτιτλισμένη, και σε 3D και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τους: Γιώργο Πυρπασόπουλο (ΡΕΝΤ), Γιάννη Ζουγανέλη (ΣΟΥΠΕΡ ΑΗΤΟΣ), Μαίρη Συνατσάκη (ΣΤΕΛΛΑ), Άρη (REC) Λουμάκη (ΧΑΛ) και Σπύρο Μαργαρίτη (ΜΠΑΜΠΛΣ)

Πρώτη δημοσίευση: 16 Μαΐου 2016, 05:44
Ενημέρωση: 19 Μαΐου 2016, 19:56
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Angry birds (Angry birds)
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
12 Μαϊου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
16481
Tanweer
11170
Feelgood
6814