Παράδεισος

(3/10). Ένα Σαββατοκύριακο, μέσα στο χάος και στα χρώματα του καρναβαλιού, στα εκτυφλωτικά φώτα και στα φανταχτερά άρματα, τέσσερα ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τον δικό τους Παράδεισο.
Παράδεισος - κριτική ταινίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για το μεγάλο στοίχημα της συντροφικότητας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης στήνει ένα δυνατό πάρτι χαρακτήρων με τη μουσική του G.Pal να κυριαρχεί και να καθοδηγεί τα συναισθήματά τους. Όπως κάνουν κάθε χρόνο, οι ήρωες της ταινίας φοράνε τις αποκριάτικες μάσκες τους. Πίσω από αυτές μπορούν επιτέλους να είναι αληθινοί και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους ως τα όρια του Παραδείσου ή... της Κόλασης.

Συμμετοχή στο Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2011

Σημείωμα Σκηνοθέτη: Ότι συμβαίνει στον «Παράδεισο», με κάποιο τρόπο σχετίζεται άμεσα με τη ζωή μου. Οι έρωτές μου, το καρναβάλι μου, οι φίλοι μου, η μουσική μου.

MOVE IT

Ωραίες μουσικές από τον G. Pal, ένα ατελείωτο καρναβάλι, μια οπτικοποιημένη παραζάλη δίχως στόχο και σκοπό, τέσσερις κενές, κλισέ και απλοϊκές ιστορίες, βλέπεται ευχάριστα μόνο αν δεν έχεις απολύτως τίποτε να κάνεις. Θα προτιμήσουμε την κόλαση.

Mr Tibbs

Πρώτη δημοσίευση: 26 Ιαν. 2012, 22:55
Ενημέρωση: 26 Απριλίου 2012, 18:38
Τίτλος:
Παράδεισος (Παράδεισος)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
105
Εταιρία διανομής: 
Release: 
26 Ιανουαρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos