Fast & Furious 6

Η ομάδα του Ντομ επανενώνεται με στόχο να εξαρθρώσουν μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση προηγούμενων αμαρτιών» τους…
Fast & Furious 6 - κριτική ταινίας

Τεστοστερόνη, σπινιές και τετ α κε

Παράξενη πορεία ακολούθησε το συγκεκριμένο franchise και κανείς δεν μπορεί να κρύψει την τεράστια μαγκιά της ομάδας των παραγωγών του, οι οποίο μάλιστα εμπιστεύτηκαν τον ίδιο σκηνοθέτη που αρχικά το είχε οδηγήσει σε ένα αδιέξοδο στα Νο3 και Νο 4. Επειδή όμως σαφώς μιλούν την ίδια γλώσσα, του έδωσε και κατάλαβε στο διετίας Νο 5, έρχεται εδώ να τσιτώσει ακόμη περισσότερο τα γκάζια και ετοιμάζει ήδη Νο 7 με γκεστ σταρ τον Τζέισον Στέθαμ!

Ποια είναι αυτή η γλώσσα λοιπόν που μιλούν οι συντελεστές του Fast & Furious και πουλάει σαν τρελό; Μα, οι θόρυβοι από τις εξατμίσεις, αναμιγμένοι με ματσό μουρμούρες που δύσκολα ξεστομίζονται από την τεστοστερόνη και το πολύ σφίξιμο των μπρατσαράδων πρωταγωνιστών (ανδρών και γυναικών...), εντελώς (μα εντελώς, όμως) σχηματικοί χαρακτήρες και πολύ περισσότερο αφορμές για σεναριακή εξέλιξη και αρτηριοσκληρωτικές καλογυμνασμένες περσόνες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, με γαρνιτούρα τούμπανες μοντέλες σχεδόν γυμνές, αλλά και την τελευταία λέξη της... ταχύτητας σε φτιαγμένα (του θανάτου) σπορ αυτοκίνητα.

Σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους όμως: οι εξαιρετικά (για να λέμε και του στραβού το δίκιο) καλογυρισμένες και θορυβώδεις σκηνές δράσης να είναι καλά, τα σπινιαρίσματα, οι κολιές, τα τετ α κέ να στριγγλίζουν και απάνω τούρλα. Κάγκουρες όλου του κόσμου ενωθείτε.

Απόστολος Κίτσος

Πρώτη δημοσίευση: 23 Μαΐου 2013, 12:28
Ενημέρωση: 30 Μαΐου 2013, 13:41
Τίτλος:
Fast & Furious 6 (Fast & Furious 6)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
130
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Μαϊου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos