Τhe darkest hour

(1/10). Μετά από μια ανεξήγητη παγκόσμια καταστροφή, οι ηλεκτρονικές συσκευές σταματούν να λειτουργούν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μια ομάδα Αμερικανών και Βρετανών, που έχουν επισκεφθεί τη Μόσχα, βρίσκονται παγιδευμένοι στην πόλη.
Τhe darkest hour

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πραγματικό χάος ξεκινά, όταν μια άγνωστη δύναμη αρχίζει να καταδιώκει τον ανθρώπινο πληθυσμό. Τα μέλη της ομάδας βρίσκουν καταφύγιο κάτω από τη γη και προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο. Πέντε μέρες αργότερα φτάνουν σε μια στοιχειωμένη πόλη, που κάποτε έσφυζε από ζωή, όσο όμως ψάχνουν για άλλους επιζήσαντες, γίνεται ξεκάθαρο ότι η απειλή είναι ακόμη ορατή. Τώρα, για να καταφέρουν να σωθούν, θα πρέπει να προσαρμοστούν και να λειτουργήσουν σαν ομάδα. Καλως ήρθατε στη Μόσχα.

"Η Πιο Σκοτεινή Ώρα" είναι η ιστορία πέντε νέων ανθρώπων από διαφορετικά μέρη του κόσμου, που ξαφνικά βρίσκονται αποκομμένοι στη Ρωσική πρωτεύουσα και πολεμούν να επιβιώσουν μιας φονικής εξωγήινης εισβολής. Δύο επίδοξοι αλλά άπειροι επιχειρηματίες του Διαδικτύου (Εμίλ Χιρς και Μαξ Μινγκέλα) προσγειώνονται στη ζωηρή μεγαλούπολη προκειμένου να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο νέο διεθνές οικονομικό κέντρο, που σφύζει από χρήμα αλλά και ανήθικες πρακτικές. Δύο αγαπημένες φίλες (Ρέιτσελ Τέιλορ και Ολίβια Θίρλμπι) που ταξιδεύουν με προορισμό το Νεπάλ, ξεμένουν κατά λάθος στην πρωτεύουσα κι αποφασίζουν να γνωρίσουν από κοντά τη μοσχοβίτικη νυχτερινή ζωή. Τα δύο ζευγάρια κι ένας ανήθικος επιχειρηματίας (Τζόελ Κίναμαν) που έχει ήδη εξαπατήσει τους πρωταγωνιστές, θα βρεθούν στο ίδιο λαμπερό nightclub, το Zvezda, γεμάτο μοντέλα και νεόπλουτους, το οποίο όμως γρήγορα θα μετατραπεί σε σκηνικό τρόμου καθώς οι εξωγήινοι έχουν εξαπολύσει επίθεση και το μόνο που υπάρχει γύρω τους είναι το σκοτάδι...

MOVE IT

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας από αυτά του σωρού. Με απόλυτα προβλέψιμη πλοκή και σενάριο, εξωγήινους που δεν εμφανίζονται ποτέ και με αστεία ειδικά εφέ, αλλά και τραγικούς σαν σύλληψη, ερμηνείες κάτω από την βάση, με τον Εμίλ Χιρς κανείς να μην κατάλαβε τι δουλειά έχει σε αυτό το αδιάφορο θριλεράκι, την Ολίβια Θέρλμπι από το Wackness να περιφέρεται  και τον πρωταγωνιστή του ατμοσφαιρικού τηλεοπτικού The Killing, Τζόελ Κίναμαν, εκτός τόπου και χρόνου. Δεν υπάρχει, απλά. Προτιμώ να ξαναδώ το I am legend, με τον Ουίλ Σμιθ. 

Joker

Πρώτη δημοσίευση: 19 Ιαν. 2012, 14:14
Ενημέρωση: 26 Απριλίου 2012, 18:39
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Τhe darkest hour (Η πιο σκοτεινή ώρα)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
89
Εταιρία διανομής: 
Release: 
19 Ιανουαρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ