Στη σύνταξη ο μύθος Ντέιβιντ Λέτερμαν και η selfie του Μπιλ Μάρεϊ με την Lady Gaga

Δημοσίευση: 4 Απριλίου 2014, 14:03

Συγκινητική η προχθεσινή εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν, καθώς ο διάσημος παρουσιαστής μίας από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, του Late Night Show του CBS, ανακοίνωσε ότι βγαίνει στη σύνταξη ύστερα από 22 χρόνια παρουσίασης του συγκεκριμένου τοκ σόου και ενώ για 11 χρόνια πριν, παρουσίαζε και το "Late Night with David Letterman".

Ο 66χρονος δημοσιογράφος που θεωρείται ένας από μακροβιότερους παρουσιαστές νυχτερινού τοκ σόου στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, ξεκαθάρισε ότι μέσα στο 2015 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εκπομπή.

Βέβαια, προχθές φρόντισε να ελαφρύνει το κλίμα, έχοντας καλεσμένο στην εκπομπή τον φίλο του Μπιλ Μάρεϊ.

Ο 64χρονος κωμικός εμφανίστηκε μάλιστα με μια bucket list (λίστα με επιθυμίες που θέλει να πραγματοποιηθούν πριν πεθάνει) χαριτολογώντας πως μπορεί να είναι μεν καλά στην υγεία του, αλλά επειδή είναι πολλά αυτά που δεν έχει κάνει, ποτέ δεν ξέρεις...

Καταρχήν ζήτησε από τον Λέτερμαν να παρουσιάσει την εκπομπή προφέροντας έναν κωμικό μονόλογο (σχετικά με τον Πούτιν και την Γεωργία), κάτι που έγινε επιτόπου, ενώ η δεύτερη επιθυμία του ήταν να γνωρίσει από κοντά την Lady Gaga, κάτι για το οποίο επίσης είχε φροντίσει ο Λέτερμαν που την εμφάνισε στην εκπομπή, με αποτέλεσμα ο Μάρεϊ να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για μια selfie (και άλλη μία κλεφτή προς τα στήθη της όπως θα προσέξουν οι παρατηρητικότεροι!).

Αυτά και άλλα πολλά στα βίντεο που ακολουθούν (δείτε και τα part 1 και 2)

Α.Κ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos