Ο Σβαρτσενέγκερ ξανά "Εξολοθρευτής"!

Δημοσίευση: 5 Δεκ. 2012, 14:40

Σκηνοθέτη μπορεί να μην βρήκε ακόμα μετά την αποχώρηση του Τζάστιν Λιν, ωστόσο η κόρη του μεγιστάνα Λαρι Έλισον της Oracle -παραγωγός στο επάγγελμα- Μέγκαν (της Annapurna Pictures, βλέπε Zero Dark Thirty, Silver Linings Playbook και The Master) αφού πήρε τα δικαιώματα του «The Terminator» μέχρι το 2019, προχώρησε ένα ακόμα βήμα, «κλείνοντας» ουσιαστικά τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ! 

Χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα ακόμα, την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει η Έλισον και ο αδερφός της Ντέιβιντ της Skydance Productions (Mission: Impossible- Ghost Protocol, Jack Reacher, Star Trek into Darkness, True Grit).

Τα δύο αδέρφια ευελπιστούν μέχρι το 2019 να έχουν κυκλοφορήσει το Terminator 5 και 6 και με βάση τις τελευταίες πληροφορίες ο Σβάρτζ αναλώσιμος μεν, terminator δε, επιστρέφει σε έναν από τους δρόμους που τον ανέδειξαν σε oldschool κάλτ είδωλο ρώμης και τεστοστερόνης!

Τώρα αυτό που μένει να δούμε είναι ποιός πιτσιρικάς θα τον ντουμπλάρει....

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

undercover, από την Spentzos undercoverαπό την Spentzos