Μίλα Κούνις, η πιο sexy γυναίκα της χρονιάς

Δημοσίευση: 7 Οκτ. 2012, 20:13

H πιο sexy γυναίκα της χρονιάς αναδείχθηκε η Μίλα Κούνις σύμφωνα με δημοψήφισμα του γνωστού ανδρικού περιοδικού Esquire, τίτλος που χαροποίησε ιδιαίτερα την 29χρονη Ουκρανή σταρ, καθώς μέχρι τώρα βρισκόταν στα αντίστοιχα Top ανάλογων (και πιο τολμηρών) περιοδικών, χωρίς όμως να έχει πατήσει κορυφή.

Έτσι, η συμπρωταγωνίστρια των Black Swan και Ted μέσα στην μεγάλη της χαρά (και έξαψη) αποφάσισε να φωτογραφηθεί (πως αλλιώς;) sexy για το περιοδικό και εδώ είμαστε εμείς, να σας δείξουμε τις φωτό που παρουσιάζουν (βέβαια) μεγάλο ενδιαφέρον.

Να σημειώσουμε ότι αυτόν μήνα (ή εβδομάδα, ότι προτιμάτε) την χαίρεται ο Άστον Κούτσερ, ενώ πέρυσι τον αντίστοιχο τίτλο είχε κερδίσει η τραγουδιάρα (αλλά και με παρουσία στο Battleship) Rihanna.

Στηρίζουμε Μίλα!

Α.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
43294
Tanweer
41752
Spentzos
5805
Tanweer
5374
Feelgood
4466
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos