European Media

To 48ο Φεστιβάλ Δράμας στην Αθήνα

Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2025, 13:09
Συντάκτης:

Το 48o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωσή του, ταξιδεύει στην Αθήνα, και φέρνει τις ελληνικές σπουδαστικές ταινίες του φετινού προγράμματος στoν κινηματογράφο ΙΡΙΔΑ στις 18-19 Οκτωβρίου.  

<a href="/nea/festival-dramas-thelei-na-se-empneysei-na-grapseis-senario-soy/73173">To Φεστιβάλ Δράμας θέλει να σε εμπνεύσει να γράψεις το σενάριό σου</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Φεστιβάλ Δράμας θέλει να σε εμπνεύσει να γράψεις το σενάριό σου

Θα προβληθούν όλες οι ταινίες του Εθνικού Σπουδαστικού προγράμματος όπως και οι ελληνικές ταινίες που διαγωνίστηκαν στο Διεθνές Σπουδαστικό πρόγραμμα του 48ου DISFF. Ανάμεσα τους το Or How to Disappear του Γιώργου Αγγελόπουλου που απέσπασε το Βραβείο της Καλύτερης Ελληνικής Σπουδαστικής Ταινίας «Φρίντα Λιάππα» αλλά και το Ήταν πολύ καλή στο να φεύγει του Βασίλη Παντελίδη που έλαβε το Βραβείο Σκηνοθεσίας.

Στην Ίριδα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλες τις σπουδαστικές ταινίες –βραβευμένες και μη, με παρουσίαση των σκηνοθετών.

Θυμίζουμε πως ο ιστορικός κινηματογράφος ΙΡΙΔΑ του ΕΚΠΑ είναι ο χώρος που χρησιμοποιείται από τον κινηματογραφικό τομέα του ΠΟΦΠΑ για την διεξαγωγή σεμιναρίων. Ένας χώρος απόλυτα ταυτισμένος με την φοιτητική δημιουργικότητα, και άρα ο πλέον ενδεδειγμένος να φιλοξενήσει τις σπουδαστικές ταινίες του Φεστιβάλ Δράμας στην Αθήνα.

Εδώ θα βρείτε το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα του DISFF IN ATHENS:

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προκράτηση θέσεων:

Σάββατο, 18 Οκτ, 18:30

Σάββατο, 18 Οκτ, 21.00

Κυριακή, 19 Οκτ, 18.30 

Κυριακή, 19 Οκτ, 21.00

Προσέλευση 15’ πριν στο χώρο για την παραλαβή των μηδενικών εισιτηρίων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
33511
Feelgood
10189
Spentzos
9246
Spentzos
5905
72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ | PRESSURE, από την Spentzos 72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ | PRESSURE, από την Spentzos