European Media

Το 2ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου έχει οπτικη ταυτότητα

Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2023, 13:59
Συντάκτης:

Το ΚΙΝΟ Athens, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, του Athens Film Office και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου διοργανώνει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας, 1-10 Μαρτίου 2024, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Το φεστιβάλ θα επικεντρωθεί σε καινοτόμες ταινίες που προκαλούν το μυαλό και τη φαντασία των θεατών και έχουν τη δύναμη να εμπνεύσουν κοινωνική αλλαγή. Το IFFA είναι ανοιχτό σε όλους τους δημιουργούς και μέσω προβολών, Q&As, συζητήσεων και εκθέσεων επιθυμεί να ενισχύσει την ανεξάρτητη κινηματογραφική παραγωγή, να τονώσει το διάλογο, να προωθήσει τη μάθηση και να δημιουργήσει μια ενεργή κοινότητα που την ενώνει ο κινηματογράφος.

Η οπτική ταυτότητα του Φεστιβάλ είναι δημιουργία του σχεδιαστή και σκηνοθέτη, Κώστα Γούναρη. Το θέμα της αφίσας του φεστιβάλ αποτυπώνει τον πατέρα του Ανεξάρτητου Κινηματογραφικού Ρεύματος των Η.Π.Α., ελληνικής καταγωγής, Τζον Κασσαβέτη να βρίσκεται εντός της Πόλης των Αθηνών και να ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες να στραφούν στην ελεύθερη έκφραση του ανεξάρτητου κινηματογράφου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
43294
Tanweer
41752
Spentzos
5805
Tanweer
5374
Feelgood
4466
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos