Νικόλ Κίντμαν και Τζέιμι Λι Κέρτις εξιχνιάζουν εγκλήματα για το Amazon

Δημοσίευση: 10 Φεβ. 2023, 16:32
Συντάκτης:

Η Νικόλ Κίντμαν (Οι Ώρες) και η Τζέιμι Λι Κέρτις (Τα Πάντα Όλα) είναι ένα βήμα πριν κλείσουν την επερχόμενη τηλεοπτική συνεργασία τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety. H Amazon ετοιμάζει τη μεταφορά των ευπώλητων αστυνομικών βιβλίων της Πατρίσια Κόρνγουελ που έχουν ως κεντρικό χαρακτήρα την Κέι Σκαρπέτα, διευθύντρια του Ιατροδικαστικού Κέντρου του Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης. Η Κίντμαν θα ερμηνεύσει τη δημοφιλή ηρωίδα της Κόρνγουελ, ενώ η Κέρτις πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο της αδερφής της, Ντόροθι.

<a href="/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

Παρότι η Amazon δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμές, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει δύο σεζόν, συνολικά 16 επεισοδίων, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα στη streaming πλατφόρμα. Στους ρόλους του δημιουργού, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού της σειράς συναντάμε το όνομα της Λιζ Σάρνοφ (Barry, Lost), ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχουν επίσης οι Κίντμαν και Κέρτις.

Τα νέα αυτά έρχονται σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση που είχαν κάνει η Κέρτις και η εταιρεία παραγωγής Blumhouse ότι είχαν αναλάβει την τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων της Κόρνγουελ. Η δε Κέρτις είχε εκφράσει τον θαυμασμό της για τη συγγραφέα και τον ενθουσιασμό της για το project αυτό. «Η Πατρίσια Κόρνγουελ είναι μια πραγματική πρωτοπόρος της λογοτεχνίας και η συνεργασία μας στα πλαίσια της μεταφοράς των ιστοριών της Κέι Σκαρπέτα στην τηλεόραση είναι συναρπαστική», είχε δηλώσει τότε η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία φέτος απέσπασε και την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «Τα Πάντα Όλα» των Ντάνιελς.

Στα βιβλία της Κόρνγουελ, η Σκαρπέτα περιγράφεται ως ξανθιά, καλοντυμένη, πάντα επαγγελματίας, τελειομανής και σκληρά εργαζόμενη, κάτι που σημαίνει ότι η Νικόλ Κίντμαν θα ταιριάξει μάλλον γάντι στον συγκεκριμένο ρόλο. Τέλος, τόσο η Κίντμαν όσο και η Κέρτις έχουν διάφορα project σε στάδιο ανάπτυξης για λογαριασμό της Amazon, οπότε στο μέλλον θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να απολαύσουμε τις δύο αυτές υπέροχες κυρίες στη μικρή οθόνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos