Το "Dodo" του Πάνου Κούτρα έχει τρέιλερ
Mετά την πρεμιέρα του στο τμήμα Cannes Premiere του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καννών, το "Dodo" θα διανεμηθεί στις γαλλικές αίθουσες.
ΣΧΕΤΙΚΑ65o ΦΚΘ: "O Πάνος Κούτρας είναι μια κολυμπήθρα του Σιλωάμ"
Η πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του Πάνου Κούτρα θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην γαλλική διανομή στις 10 Αυγούστου και ελπίζουμε κάποια στιγμή στο φθινόπωρο να δούμε την ταινία και στους ελληνικούς κινηματογράφους.
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Ενα Ντόντο, είδος πουλιού που έχει εξαφανιστεί εδώ και 300 χρόνια, εμφανίζεται ξαφνικά λίγο έξω από την Αθήνα, στο κτήμα μιας οικογένειας που μετράει αντίστροφα τα τελευταία κρίσιμα 24ωρα μέχρι το σωτήριο για όλους γάμο της κόρης τους με έναν πλούσιο κληρονόμο. Τα όρια ανάμεσα στη λογική και την τρέλα θα δοκιμαστούν και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου..»
Στο καστ μεταξύ άλλων οι Άκης Σακελλαρίου, Σαμαράγδα Καρύδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Τζεφ Μοντάνα, Νίκος Γκέλια.
Περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές της, σας έχουμε γράψει εδώ.
Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ:
TRAILER
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!