European Media

Ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνιστεί» στο Barry

Δημοσίευση: 27 Νοε. 2016, 15:33
Συντάκτης:

Λίγο πριν ο Μπαράκ Ομπάμα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, το Netflix εξετάζει με κινηματογραφική ματιά τα φοιτητικά χρόνια του Αμερικανού προέδρου μέσα από μία βιογραφία.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Αυστραλός Ντέβον Τέρελ ερμηνεύει τον 20χρονο Ομπάμα, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, με το φιλμ να παρακολουθεί την διαμόρφωση του χαρακτήρα του Μπαράκ Ομπάμα, εν μέσω ζητημάτων φυλής και ταυτότητας στην Αμερική της δεκαετίας του 1980. Πλάι του στο καστ, η Άνια Τέιλορ – Τζόι (Witch, Morgan), η Άσλεϊ Τζαντ στον ρόλο της μητέρας του και οι Φάμκε Γιάνσεν, Έλαρ Κολτρέιν (Boyhood) και Τζέισον Μίτσελ (Straight Outta Compton).

Την ταινία -η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 16 Δεκεμβρίου- σκηνοθετεί ο ντοκιμαντερίστας Βίκραμ Γκάντι (Kumare). To τρέιλερ δείχνει αρκετά cool και με σωστές μουσικές.

Πρόσφατα, ο Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνίστησε» και στην ταινία Πρώτο Ραντεβού, η οποία αφορούσε το ραντεβού του Μπαράκ με την Μισέλ Ομπάμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιούλιος 2026 στην Cosmote TV

Ιούλιος 2026 στην Cosmote TV

Με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τηλεοπτικές πρεμιέρες, μεγάλες κινηματογραφικές αφίξεις και ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, η...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
43294
Tanweer
41752
Spentzos
5805
Tanweer
5374
Feelgood
4466
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos