"Kumiko": Μια Fargo κοκκινοσκουφίτσα

Δημοσίευση: 21 Δεκ. 2014, 20:02

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την προβολή του στα Φεστιβάλ του Sundance και του Βερολίνου και το υπέροχο "Kumiko, the treasure hunter" βρήκε όπως φαίνεται και από το πρώτο τρέιλερ, worldwide διανομή.

To φοβερό είναι ότι η παράξενη υπόθεση είναι βασισμένη σε αληθινό περιστατικό. Μια Γιαπωνέζα που είδε το «Fargo» των αδερφών Κοέν, πίστεψε ότι ο θησαυρός της ταινίας είναι αληθινός και το 2001 ξεκίνησε ένα οδοιπορικό στην Βόρεια Ντακότα για να ανακαλύψει τα κρυμμένα στο χιόνι χρήματα. Τελικά βρέθηκε νεκρή στο δάσος, χωρίς να έχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες του θανάτου της.

Το εργάκι είναι σούπερ, η Εύη Αβδελίδου παραληρεί από το Βερολίνο (διαβάστε εδώ κριτική και συνέντευξη των σκηνοθετών) και σας συμβουλεύουμε να το αναζητήσετε!

Α.Κ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!