Ο Ταραντίνο εκδικείται (και ξεκινά γυρίσματα τον Ιανουάριο)!

Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2014, 12:41

Ο Κερτ Ράσελ μίλησε.. Tην επόμενη χρονιά ξεκινά γυρίσματα για το ‘The Hateful Eight’ του Κουέντιν Ταραντίνo, την ταινία που έκανε πολύ ντόρο, κυρίως λόγω της διαρροής του σεναρίου της μέσω διαδικτύου… και της δικαστικής διαμάχης που ακολούθησε.

Έτσι, μετά τις μηνύσεις του στην ιστοσελίδα Gawker που ουσιαστικά κατεύθυνε τους επισκέπτες τις στα link που περιείχαν το σενάριο, ο σκηνοθέτης, κατά τη διάρκεια live αναγνώσεων του σεναρίου, αποφάσισε όχι μόνο να κάνει τελικά την ταινία, αλλά να αλλάξει και λίγο το σενάριο.

Πρόσθεσε έναν επιπλέον χαρακτήρα ονόματι Dick “The Gawker” Nenton (lol), o οποίος πάσχει από μια τρομακτική και συνάμα ξεκαρδιστική ασθένεια αφαίρεσης των άκρων του(sic)….

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έδωσε ο ίδιος ο Κέρτ Ράσελ, το The hateful eight θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2015.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
11224
Tanweer
6059
Tanweer
6009
Feelgood
3738
Tanweer
3337
hurry up, από την Spentzos hurry up, από την Spentzos