To YouTube προσφέρει δωρεάν ταινίες για νέους συνδρομητές

Δημοσίευση: 28 Νοε. 2018, 18:47
Συντάκτης:

Οι υπηρεσίες online streaming όπως το Netflix ή το Amazon, αυξάνουν συνεχώς την δημοτικότητά τους, την ίδια στιγμή που η Επιτροπή για τη Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας διέταξε στους ελληνικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να διακόψουν την πρόσβαση σε μια σειρά ιστοσελίδων όπου «διευκολύνεται» η πειρατεία, όπως το Pirate Bay.

<a href="/nea/squid-game-ekthronise-game-thrones-se-dimofilia-sto-youtube/65457">Το Squid Game εκθρόνισε το Game Of Thrones σε δημοφιλία στο YouTube</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Squid Game εκθρόνισε το Game Of Thrones σε δημοφιλία στο YouTube

Η επόμενη κίνηση αφορά στο YouTube, το οποίο έχει ανεβάσει περίπου 100 ταινίες, όπως το «Legally Blonde» με την Ριζ Ουίδερσπουν, το «Terminator» με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ή το «Rocky»¨με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, μεταξύ άλλων.

To YouTube δεν έχει αποκαλύψει τη φύση των συμφωνιών με τα στούντιο, αλλά, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή διαχείρισης προϊόντων, θα βρεθεί τρόπος ώστε οι διαφημιζόμενες εταιρείες στην πλατφόρμα να μπορούν να γίνουν σπόνσορες συγκεκριμένων ταινιών. Έτσι οι χρήστες του YouTube θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν και αποκλειστικές ταινίες.

Aναμένονται και αντίστοιχες κινήσεις από τις επερχόμενες πλατφόρμες των Disney και Apple.

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 28 Νοε. 2018, 18:47
Ενημέρωση: 28 Νοε. 2018, 18:47
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos