XOXO: Eνδιαφέρον!

Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2011, 02:51

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ανυπομονείς να δεις μια ταινία, δίχως να γνωρίζεις τους ηθοποιούς, ούτε καν τον σκηνοθέτη; Ελάχιστες, ίσως και ποτέ σε κάποιους από εσάς.

Ε, το "XoXo" είναι μια από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις όπου αδημονείς. Και εξηγούμαι: ο σεναριογράφος του "Black Swan" (και αυτή ήταν η πρώτη μεγάλου μήκους για την οποία έγραψε), Μark Heyman, ανακοίνωσε το επόμενο project που δουλεύει και όπως το περιέγραψε, θα έχει κάτι από τις εμμονικές σχέσεις της ταινίας του Αρονόφσκι, την προσέγγιση του "Social Network" προς το Facebook, αλλά και την κριτική ματιά του "Catfish" (ένα μικρό διαμαντάκι που υπάρχει Out There και που το είδε η Έλενα Πριόβολου. Διάβασε τι σου γράφει Ε Δ Ω.) προς τα social media γενικότερα.

Θα αφορά τη σχέση ενός νεαρού ζευγαριού που γνωρίστηκαν online, μόνο που δεν συνεχίζεται καθόλου ομαλά, καθώς η τύπισσα ζηλεύει παθολογικά και αρχίζει να τον παρακολουθεί. Ο Heyman τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει streaming video και διάφορες άλλες πλατφόρμες επικοινωνίας των social media για περισσότερη αυθεντικότητα, ενώ ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι παραγωγοί θα είναι ο Michael London (του αριστουργηματικού Sideways) και... ο DARREN ARONOFSKY. Είπες κάτι;

Aπόστολος Κίτσος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos