Ξανά φυγάς ο Χάρισον Φορντ;

Δημοσίευση: 14 Μαΐου 2015, 11:33

H Warners Bros. Pictures θα προσπαθήσει να... ξαναφτιάξει το "The Fugitive" (Ο Φυγάς) μία από τις πιο πετυχημένες μεταφορές τηλεοπτικής σειράς στην τηλεόραση.
Η ταινία του 1993 με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ, είχε χαρίσει ένα Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου στον Τόμι Λι Τζόουνς και ήταν μία από τις καλύτερες περιπέτειες των 90s. Η ιστορία του Δόκτορ Ρίτσαρντ Κιμπλ ο οποίος γίνεται φυγάς, καθώς κατηγορείται άδικα πως σκότωσε τη γυναίκα του.
Η ταινία είχε και sequel, το λιγότερο επιτυχημένο "U.S. Marshals" με τον Τόμι Λι Τζόουνς πρωταγωνιστή, παρέα με τους Γουέσλεϊ Σνάιπς και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Υπήρξε και ακόμα μια τηλεοπτική «διασκευή» το 2000, αλλά χωρίς επιτυχία.
Οι αρχικοί παραγωγοί Αρνολντ και Αν Κόπελσον επανέρχονται, το σενάριο του γράφει η νεοφερμένη Κριστίνα Χόντσον. Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί με το κάστινγκ, αλλά οι φήμες θέλουν τους δύο πρωταγωνιστές να επιστρέφουν, 22 χρόνια μετά! O Tζόουνς είναι πλέον 68 και ο Φορντ οδεύει στα 73, αλλά ήδη ξέρουμε πως επιστρέφει στα "Star Wars" και "Blade Runner" (ο είχε κάνει και με τον τέταρτο "Indiana") άρα τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos