Βοηθήστε τον Σταύρο Τσιώλη να ολοκληρώσει την τριλογία των γυναικών του

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2016, 07:48
Συντάκτης:

Με τη τρίτη κατά σειρά ταινία του για τις γυναίκες (Παρακαλώ γυναίκες μη κλαίτε, Ας Περιμένουν οι Γυναίκες), «Γυναίκες που περάσατε από εδώ», ο Σταύρος Τσιώλης ξεδιπλώνει ένα κόσμο ποιητικό, γλυκό, σπαραχτικό, απαισιόδοξο, μα πάνω απ'όλα ερωτικό και άρα επαναστατικό.

Δυο άνεργοι άνδρες προσλαμβάνονται σε ρόλο τσιλιαδόρου. Στη μέση ενός δρόμου έχουν στήσει ένα τραπεζάκι και λιάζονται, ενώ στη πραγματικότητα φυλάνε τσίλιες γιατί πίσω από μια μεγάλη μάντρα χτίζεται παράνομα ένα σπίτι. Ο δρόμος βρίσκεται στην άκρη μιας συνοικίας απ΄όπου περνούν πολλοί άνθρωποι και πιθανόν και πολεοδόμοι και αστυνομία με πολιτικά που υποκρίνονται τους αθώους περαστικούς για να πετύχουν την επ΄αυτοφώρω σύλληψη οποιασδήποτε πολεοδομικής παράβασης. Πολεοδόμοι δεν θα περάσουν απ΄εδώ. Θα περάσουν όμως γυναίκες που βασανίστηκαν από άνδρες και άνδρες που τους στοίχειωσαν γυναίκες. Άνθρωποι που κουβαλάνε όνειρα, πληγές, ανάγκες αλλά και δυνατή τη φλόγα του έρωτα που καίει καρδιές και σωθικά. Οι δυο άνδρες απροετοίμαστοι θα δεχτούν με φόβο, έκπληξη και θαυμασμό το μεγάλο θαύμα, το μεγάλο αίνιγμα της πραγματικής ζωής…

Για να δημιουργηθεί και να κυκλοφορήσει η ταινία, χρειάζονται χρήματα. Και έτσι κάποιοι φίλοι (με τη σύμφωνη γνώμη του) δημιούργησαν μια καμπάνια στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Indiegogo, με σκοπό να συγκεντρωθούν συνολικά 60.000 ευρώ μέσα σε δύο μήνες. 

Οι συντελεστές του εγχειρήματος, δηλώνουν πως «Έχει μπει ως στόχος χρηματοδότησης ένα πολύ μετριοπαθές ποσό για να γίνει η ταινία με τα απολύτως απαραίτητα. Ωστόσο η καμπάνια θα είναι ανοιχτή ελπίζοντας να μαζευτεί ένα ποσό κοντά στις 100.000€ ώστε να μπορέσουν να γίνουν όλα όσα έχει κατά νου ο Σταύρος, και φυσικά να πληρωθούν όλοι οι συντελεστές, να μπορέσει να γίνει ένα ικανοποιητικό post-production, να οργανωθούν οι προβολές αλλά και να φτιάξουμε και να αποστείλουμε τα συμπληρωματικά δώρα στους υποστηρικτές ανάλογα με το πακέτο στήριξης που πήρε ο καθένας.

Κάθε ποσό παραπάνω μετράει, αφού θα σημαίνει περισσότεροι συμμετέχοντες, περισσότερα τεχνικά μέσα, καλύτερη μουσική, οργάνωση, διανομή, αλλά και μικρά πράγματα όπως το να υπάρχει κανά σουβλάκι στα γυρίσματα κλπ. Μετά το πέρας των 60 ημερών της καμπάνιας, θα είναι ανοιχτή η δυνατότητα αγοράς των μικρών και μεσαίων πακέτων στο InDemand...»

Για νέα, ενημερώσεις και την πορεία της ταινίας, μπορείτε να ελέγχετε τακτικά εδώ.

Update 17/1/16: Στα πλαίσια της προσπάθειας για ενίσχυση του ποσού, θα προβληθεί με δωρεάν είσοδο η ταινία του Σταύρου Τσιώλη "Ας περιμένουν οι γυναίκες" το Σάββατο 13/2/16 στις 8 μ.μ., στην Βιβλιοθήκη Βολανάκη, Στουρνάρα 11, Εξάρχεια, με ελεύθερη είσοδο. Για το σινεμά του Σταύρου Τσιώλη θα μιλήσουν η Όλια Λαζαρίδου, ο Ίκαρος Μπαμπασάκης και άλλοι φίλοι και συνεργάτες του δημιουργού που θα ανακοινωθούν σύντομα. Την προβολή θα ακολουθήσει λαΪκοπανκ χοροεσπερίδα. Τα έσοδα της θα δοθούν στον Σταυρο Τσιώλη για την ολοκλήρωση της νέας του ταινίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos