Βενετία 18: Η ώρα του Γιώργου Λάνθιμου

Δημοσίευση: 31 Aug 2018, 04:01
Συντάκτης:

Με ένα ζεστό χειροκρότημα υποδέχθηκαν άπαντες στην συνέντευξη τύπου του «The Favourite» τον Γιώργο Λάνθιμο, την Έμμα Στόουν, την Ολίβια Κόλμαν, τον Νίκολας Χουλτ και τον Τζο Όλγουιν.

Η ταινία του Έλληνα δημιουργού (περισσότερα εδώ) άρεσε στο φετινό 75ο Φεστιβάλ Βενετίας και χαρακτηρίστηκε σαν μια καυστική μαύρη κωμωδία με τρεις δυνατές ηρωϊδες στο επίκεντρο, γεγονός που φυσικά σχολιάστηκε.

Ο ίδιος πάντως σχολίασε πως «το σενάριο υπάρχει εδώ και 9 χρόνια. Ομως σίγουρα θέλαμε να κάνουμε κάτι θετικό για τις γυναίκες, άλλωστε οι τρεις βασικοί χαρακτήρες είναι γυναίκες, αλλά κυρίως είναι πολυδιάστατα και σύνθετα ανθρώπινα όντα».

Η Ολίβια Κόλμαν σχολίασε το σεξ και την πολιτική: «Πάντα υπήρχε πολυ από το πρώτο αναμιγμένο στο δεύτερο! Ξέρετε, δεν επιννοήσαμε εμείς το σεξ. Οι άνθρωποι το κάνουν εδώ και αιώνες. Και ήταν απολαυστικό να κάνεις σεξ με την Εμα Στόουν (γελώντας)».

«Και εγώ το απόλαυσα πολύ!», απάντησε η Έμμα Στόουν, η οποία πρόσθεσε: «Ήταν πρόκληση για εμένα το γεγονός πως ήμουν η μόνη Αμειρκανίδα στο καστ και έπρεπε να προσέχω την προφορά μου για να μην ακούγομαι και αναλόγως. Επίσης ο κορσές είναι μεγάλος μπελάς. Πρέπει να τον φοράς συνεχώς και με δυσκολία μπορείς να αναπνεύσεις...».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos