Τζένιφερ Λόρενς και Κρις Πρατ μαζί σε sci-fi

Δημοσίευση: 17 Ιουνίου 2015, 19:15
Συντάκτης:

Δύο από τους δημοφιλέστερους και σίγουρα πιο εμπορικούς ηθοποιούς της δεκαετίας θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στο "Passengers", μια sci-fi μελλοντολογική περιπέτεια που λογικά αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κρις Πρατ αναμένεται να απογειώσουν το πρότζεκτ για το οποίο η Sony έδωσε το πράσινο φως και που θα σκηνοθετήσει ο Μόρτεν Τίλντουμ, ο Noρβηγος δημιουργός που μάθαμε από το "Headhunters" και ο οποίος πέρυσι ήταν υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας με το "The imitation game" (το οποίο συνολικά προτάθηκε για 8 και κέρδισε αυτό του διασκευασμέου σεναρίου).

Το σενάριο υπογράφει ο Τζον Σπάιτς (Prometheus, Doctor Strange, Τhe darkest hour) και η υπόθεση έχει να κάνει με έναν άντρα, επιβάτη ενός διαστρικού διαστημοπλοίου, ο οποίος ξυπνάει κατά λάθος από τον κρύο-ύπνο του, και αποφασίζει να ξυπνήσει και μια συνεπιβάτισσα για να μην είναι μόνος.

O σταρ των Jurassic World & Guardians Of The Galaxy θα αμειφθεί με 12 εκατ. δολλάρια, αλλά βλέπει τη σκόνη της Λόρενς, καθώς η πρωταγωνίστρια των Hunger Games και των X-Men θα ειπράξει 20 εκατ. δολλάρια.

Όταν πριν μερικούς μήνες το σχέδιο συζητιόταν με πολύ μικρότερο μπάτζετ από την Weinstein Co., για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τα φαβορί ήταν οι Κιάνου Ριβς και Ριζ Ουίδερσπουν.

Ευτυχώς που δεν προχώρησε ποτέ.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Update 14/4/16: Η πρώτη φωτό δόθηκε στην δημοσιότητα στα πλαίσια του Comic Con, όπου προβλήθηκε και ένα μακράς διάρκειας clip, με τον Πρατ και την Λόρενς να περιφέρονται στο διαστημόπλοιο προσπαθώντας να βρουν τρόπο να μπουν ξανά σε διαδικασία κρυο-ύπνωσης, καθώς το διαστημόπλοιο που τους μεταφέρει (και μαζί και τους υπόλοιπους 5.500 ανθρώπους) είναι προγραμματισμένο να φτάσει στον πλανήτη που θα αποτελέσει την εναλλακτική της Γης σε 90 χρόνια και άρα θα αναγκαστούν να περάσουν όλη την υπόλοιπη ζωή τους εκεί μέσα αν δεν τα καταφέρουν. Σε αυτή τους την προσπάθεια θα τους βοηθήσει και ένα ανθρωποειδές (φόρος τιμής προφανώς στο Οδύσσεια 2001 του Κιούμπρικ...) που υποδύεται ο Μάικλ Σιν. Στις 21 Δεκεμβρίου θα δούμε το φιλμ...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos