Τζέφρι Ρας και Τζέραρντ Μπάτλερ στο νέο φιλμ του Άλεξ Πρόγιας

Δημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2013, 23:25

Περισσότερο από 4 χρόνια μετά το υποτιμημένο "Knowing", ο Άλεξ Πρόγιας (πάντα λατρεμένος από τα "The crow" & "Dark city") επανέρχεται με μια περιπέτεια εποχής και μάλιστα πιο φαντασμαγορική επιλογή από την εποχή των Φαραώ στην Αίγυπτο, δεν θα μπορούσε να βάλει στο στόχαστρο.

Πρόκειται για το "Gods of Egypt", όπου ο Τζέραρντ Μπάτλερ θα υποδυθεί τον Σετ, Θεό των καταιγίδων της ερήμου, αλλά και των ταξιδιωτών σύφωνα με τη αιγυπτιακή μυθολογία (άλλωστε ο Πρόγιας είναι μισός Αιγύπτιος...). Ο Τζάμι Λάνιστερ του Game Of Thrones, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου θα παίξει τον Horus, γιο της Όσιρις και βασιλιά των Ουρανών, ο οποίο συμμαχεί με έναν κοινό κλέφτη για να εκδικηθεί τον άδικο χαμό του πατέρα του, Ρα (εδώ αναμένουμε άλλο ένα ρεσιταλ από τον Τζέφρι Ρας...).

Οι σεναριογράφοι είναι κάπως επίφοβοι (οι Μπερκ Σάρπλες και Νταν Σαζάμα από το πρόσφατο Dracula Untold), αλλά τουλάχιστον οπτικά και γενικότερα στο καλλιτεχνικό κομμάτι παραμένουν περίεργοι να δούμε τι θα σκαρφιστεί πάλι ο ιδιαίτερος δημιουργός...

Α.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos